Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet barátságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
olvastam már több helyen is, hogy a barátságokból lesznek a legjobb szerelmek. láttam már olyan példát is, hogy évek óta ismerték egymást, és összejöttek. valószínű, amikor ez a két ember találkozott, azért nem lett több barátságból, mert az egyik fél nem érezte azt, hogy többet akar a másiktól. tegyük fel azt a példát, hogy tetszik a nőnek a férfi, de nem érzi azt a rózsaszínködöt, azt a plusszt amiért ő többet akarna mint barátsàg, de valamikor úgy hozza az èlet, hogy többet akar tőle. ez hogyan alakul ki? az ember màr az első pillanatban érzi, hogy mit akar a másiktól amikor megismeri, nem? én nehezen hiszem el magamról, hogy akinél az első pillanatban nem akartam többet, az hosszú idő után megváltozna. vagy ti hogy làtjátok ezt? van személyes példàtok?
nov. 24. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Akkor csak nem volt más.
nov. 24. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"barátságokból lesznek a legjobb szerelmek."

Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam!

nov. 24. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:
én sem értek vele egyet teljesen, de olvastam ilyet több helyen is
nov. 24. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ha X ideje ismerek valakit, aki jóbarát vagy kolléga, arra nem tudok máshogy nézni, nem szeretném/tudnám átrakni egy másik kategóriába (pl. párkapcsolat). Nálam ez nem működik. Még az ex-kolléga is a munkatárs kategóriában marad a fejemben, ez nálam kizárja a romantikus szálat. Amit írsz, azt maximum úgy tudom elképzelni, hogy tényleg az egyik már a legelején párkapcsolatot akart volna, de a másik akkor foglalt volt.
nov. 24. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
A férjemmel így alakult a kapcsolatunk, előtte sokáig csak barátok voltunk. Mondjuk mint utólag kiderült, ő végig többet érzett irántam, csak nem mutatta ki és nekem egyáltalán nem tűnt fel. Mikor megismertem őt, én kapcsolatban voltam és valószínűleg emiatt sem néztem rá úgy. Aztán annak (tőle teljesen függetlenül) vége lett, eltelt még pár hónap, amíg azon túl tettem magam és utána kezdett el szépen lassan átalakulni a barátság valami többé. Azóta eltelt 8 év, nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást és látom az előnyét annak, hogy baráti alapokra épült. De ettől még nem gondolom, hogy mindenképp erre kéne törekedni. Az a kapcsolat is lehet nagyon jó, ami mondjuk egy társkeresős ismerkedéssel indult, nem ezen múlik.
nov. 24. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátom volt, mert nem tetszett a teste, illetve bizonyos részletei. Egyszer csak megtört a jég, szerelmes lettem belé. Megtetszett. Ő bevallotta, hogy szerelmes volt belém, de nem nyomult, nem volt zavaró. Összejöttünk, sokáig jártunk, szerelmesek voltunk. Aztán ellaposodott a kapcsolat, és szakítottam, amikor más iránt kezdtem el vonzódni. Akkor már megint nem tetszett benne ugyanaz, mint a legelején.
nov. 24. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Volt ilyen.

Kiscsaj volt.

16 éves, úgyhogy nem csináltam semmit vele bár már akkor is szebb volt mint az átlag.

Aztán lett 17 majd 18 és elképesztő 10 pontos csaj lett belőle.

Minden nap ment randira, és kialakult egy ilyen flegma stílusa, mert tudatosult benne, hogy ő 10 pontos és hatalma van a férfiak felett, akik nyaliznak neki.

Élőben és online is.

Aztán mikor nekem is előadta az új énjét mondtam neki hogy akkor ba zd meg ge ci

Velem ne flegmázz.

Erre halvány félmosolyt nyomott.

Aztán jött a döbbenet.

Egy séta után fel jöttünk hozzám.

Én abban a tudatban voltam hogy őt döngetik 14 éves korától és egy kis fa szopó kú rva.

Én meg csókoltam az előszobában, majd belemarkoltam a fenekébe és vittem a hálóba.

Erre ilyet szólt, hogy ő még soha nem volt senkivel se.

Ő még szűz...

Én meg kérdeztem hogy mi a fa sz?

2 éve árulod magad Fészen meg instán és senki se jutott célba?

És itt tudatodult bennem ez az egész hazug világ.

Hogy pózerkedik mindenhol hogy ő milyen szép, milyen népszerű... Miközben a valóságban ő egy kislány egy gyerek.

nov. 24. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az valamilyen szinten mindig egy kívánatos barát volt, csak nem érdekeli az embert ha épp boldog kapcsolatban él és valóban szereti a párját és vonzó számára.
nov. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!