Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyabbat akart volna, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabbat akart volna, vagy én értettem félre??

Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtünk meg. Nagyon sokat beszélgettünk. Mikor véletlenül összefutottunk a városba véletlenül, akkor megcsókolt. Másnap randink volt és lerobbant az autója. Igy nem lett annyira jó a randi. Utána nem keresett. Egyszer felhivott hogy mi lenne ha barátság extrákkal lenne, mivel bejött a pasi belementem. De később voltak dolgok ami elbizonytalanitott hogy nem csak barát akar lenni. Utcán vagyok kivel vagyok hol vagyok?? Ismerkedtem a társkeresőn amiről tudott is, egy vita alkalmával nekem vágta hogy én ismerkedek, ő meg nem. Mikor haverjával volt, akkor mondtam neki beszelgessenek nem zavarom, addig hisztizett hogy mért nem tudok vele beszélgetni mig egy 🤎 küldtem neki, akkor nyugodott le. Hivott telon,mondja van még dolga, akkor mért hivtal? Mert megfogok haragudni, mondom barátok vagyunk csináld a dolgokat. Exemmel jött akivel fél éve nem beszélek, hogy kifogok békülni. Én mondtam neki hogy nem szeretek helyi pasival járni mert szembe jön velem, ezt később megkaptam mert én nem akarok itteni pasit. Többször elakartam engedni, de nem engedett. Amiota megismert engem szerelmes dalokat osztogat, volt amit nekem privatba atküldőt, mert a dalokrol beszelgettunk. Ha férfi nevet mondtam már kérdezte kicsoda micsoda. Napi képeimat nézegette, letöröltem az ismim közül akkor is nezegette. Mindig mondja hogy jól esik neki ha keresem. Van egy fia, arról küld videokat, hogy hova megy. Egyszer nagyon összevesztünk, nagyon kivolt akadva, másnap akkor küldtem neki privátba búcsú dalt, akkor se akart elengedni. Erre a sajat oldalan egy olyan dalt osztott meg, ami arrol szol hogy hol hibáztam el. Mondom szerkesztek tiktok videot, mondtam neki, erre pár perccel később kérdi hol a video?? Felment a tiktokomra leellenőrizte. Olyan veszekedesbe voltunk , hogy kértem tiltson le, nem akart hiába kértem, en tiltottam le. Lenyugodtam erre rögtön irt mire feloldottam a tiltást. Cukinak, aranyosnak hiv. Testileg kiván többször is mondja. Akivel ismerkedek azt lebu.izta. Többször hangoztta hogy barátságból lehet még szerelem. Ezekből gondolom hogy többet érzett.

aug. 19. 10:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt, volt hogy a kollegammal beszelgettem nem ért el messengeren, akkora hisztitt csapott.
aug. 19. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minek neked ez a problémás pasi?
aug. 19. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Problémás??
aug. 19. 10:14
 4/5 anonim válasza:
84%
Barmennyi idős is, éretlen, komolytalan. Olyan mintha energiát nyerne a hisztiből, féltékenykedésből, és mintha az el nem érhető szerelem lenne számára az, ami érdekli. Lehet neked jól esik ez a bizonytalanság amiben tart, de ez abnormális. Egy igazi, érett férfi dönt és cselekszik. És a szavai és a tettei ugyanazt mutatják, nem kell találgatni. Felvállal és akar. Ez a pasi olyan mint egy kisfiú. Volt már ilyenem, nekem is jólesett és mentegettem magamban, hogy ő sokat sérült, és igazából szenvedélyesen szerelmes belém, csak nem mer nyitni, de majd én úgy magamba bolondítom, hogy na… Ezek játszmák, igazi érzelmek nélkül. A féltélenykedés, a szerelmes számok közösségi oldalakra kitétele, a hiszti, mind energianyerés neki. Egyébként szánalmas.
aug. 19. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiába elvált apa. Biztosan az ex feleségét is kontrollálta. Ha jót akarsz magadnak és nem akarsz szenvedni még ma elbúcsúzol tőle örökre.
aug. 19. 10:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!