Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzesek kavarognak bennetek ha honapok multan meglatod az exed?
Figyelt kérdés
Nagyjabol sikerult elnyomni a honapok alatt a fajdalmat, aztan honapok mulva tobbszor meglatod a kornyezetedben. Nem jon vissza minden fajdalom szomorusag?nov. 24. 15:11
11/11 anonim válasza:
8.10.
Exemnek a volt barátnője csalta meg fűvel fával. Volt olyan, hogy haza ért a melóból és ott volt a másik csávó a saját lakásába a saját ágyukba. Olyan gyakran lépett félre a csaj, hogy nemibeteg gondozóba járt a csávó, mert félt, hogy elkap valamit.
És ez a hülye mindent megbocsátott neki, amikor meg lelépett végül az egyik hapsival még utána is ment, hogy visszahozza.
Én megtettem mindent érte. Folyamatosan mentem utána, kerestem. Minden nap írtam, kerestem.
Aztán végül kidobott, mondván, hogy egyszer én is elhagyom majd, mint az exe🤯
Tehát egy mo.cs.kos ku.rv.a szemete rajtam csattant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!