Fideszesek, milyen érzések kavarognak mostanában bennetek, anonim módon leírnátok az igazat?
Figyelt kérdés
Kérem tényleg fideszesek írjanak a valós lelki állapotukról. Ne vetítsetek lécci. Rajtuk meg ne csúfolódjon senki. Hallgassuk meg egymást!2022. júl. 18. 20:16
1/14 anonim válasza:
Sorosgyurcsánybrüsszel, LMBTQ, Zelenszkij, a rohadtak! Hörr...
3/14 anonim válasza:
El akarok menni külföldre, gyorsan.
4/14 anonim válasza:
A Fidesz elindult az egykori mszp 2006 utáni útján, annyi a különbség, hogy most nem látszik az alternatíva.
5/14 anonim válasza:
Azért a csomag remélem jönni fog, mert tettem az ikszet, a devla húzza fel a farkát a főispánkirályurat
6/14 anonim válasza:
Szar érzések, de nem akarom részletezni anonim sem.
7/14 anonim válasza:
Én teljesen jól vagyok, kiigazító lépések várhatóak voltak. Az ellenzék romokban, ez a lényeg.
8/14 anonim válasza:
7. És azért tettétek tönkre magatokat is, hogy lépéselőnye legyen az ellenzéknek?
9/14 anonim válasza:
Örülök, hogy a Katát szigorítják, ahogy annak is, hogy cdak egy bizonyos szintig támogatja az állam a fogyasztásunkat.
Ugyanakkor a szánalmas ellenzékieket, akik a KATA-t parlamentben leszavazták, a rezsicsökkentés teljes eltörlését szorgalmazták, s most a leghangosabban visítanak ezek miatt, na őket rühellem.
10/14 anonim válasza:
"Az ellenzék romokban, ez a lényeg."
Nagy bajban van az országunk, a nemzetünk, erre te csak ennyit mondasz. Szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!