Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig oszt meg valamit magáról facen, lehet van valakije?
Pár éve randiztunk, sajnos nem lett több a dologból ami mai napig sajnálok. Gyönyörű nő, 10/10, babaarc, hosszú szőke haj, kék szemek.. Azota próbálkoztam más nőkkel, randiztam velük de valami űrt éreztem mert egyik sem ért fel hozzá. Nemcsak külsőleg, vele nagyon jókat beszélgettem, nevettem mert piszok jó humorérzéke volt.
Ismerősök maradtunk facebookon de feltűnt, hogy szinte eltűnt. Régen többször posztolt, mostanában kb félévente jó, ha egyszer, akkor se feltétlen magáról. Holott tényleg nagyon szép, szívesebben nézném őt mint másokat akik mindennap raknak ki saját magukról képet történetbe. Nemrég azt hallottam, hogy nincs senkije, akkor miért vonult vissza ennyire szerintetek?
Nem tudom van-e valakije, de a posztolás-nem posztolás nem függ össze ezzel.
Nem tudom mennyi idős lehet,l ehet csak az évek elteltével változott ez benne, hogy nem posztolgat fbra.
3. vagyok
Igazából még eszembe jutott az is, hogy talán ráírhatnál, hátha alakul valami köztetek. De amúgy nem tudom, hogy reagálna erre a lány, mivel korábban nem jött össze köztetek, illetve lehet nem akarna ismerkedni vagy nem akarna régi ismerőssel beszélgetni.
És azt sem szeretném, hogy rosszul gyere ki ebből vagy a lánynak legyen rossz.
Szóval a részemről ez csak egy ötlet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!