Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor van olyan helyzet, hogy "odamentek" egy számotokra szimpatikus sráchoz?
Gondolom nem hátrány, ha pl egyedül van és nem baráti társasággal.
Esetleg milyen praktikát alkalmazol, hogy felhívd magadra a srác figyelmét?
Ha ismerem pl.
Idegenek esetében inkább csak nyitok ha akarok. Hozzámszolnak, így válaszolok meg ilyenek.
Aki meg hozzám se szól, nem közelít, csak elvan magával vmi sarokban vagy haverokkal, olyanokhoz őszintén: minek menjek oda?
Én akkor szoktam odamenni pl. munkatárshoz, ha már valamilyen szinten kommunikálunk egymással, legalább köszönőviszonyban vagyunk, esetleg pár szót munkaügyben már váltottunk, meg természetesen ha érzem rajta, hogy én is szimpatikus vagyok neki, mint ő nekem. (Nem feltétlenül ismerkedési szándékkal, csak hátha végre valakivel lehet váltani pár értelmes szót. Igazi agytrösztök között dolgozok sajnos...)
Ha többen vannak körülötte, akkor nem biztos, hogy odamegyek hozzá (sőt, inkább nem, mint igen), max. csak akkor, ha tudom, hogy azokkal is hasonló a viszonyulás egymás iránt, mint vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!