Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mikor van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mikor van olyan helyzet, hogy "odamentek" egy számotokra szimpatikus sráchoz?

Figyelt kérdés

Gondolom nem hátrány, ha pl egyedül van és nem baráti társasággal.

Esetleg milyen praktikát alkalmazol, hogy felhívd magadra a srác figyelmét?

nov. 22. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm akkor ment oda hozzá, mikor a fiú egyedül volt, és elhívta kávézni, miután elmondta milyen szándékból teszi ezt
nov. 22. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha nincs már cigim és vagy nincs több pénzem piára.
nov. 22. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Ha ismerem pl.

Idegenek esetében inkább csak nyitok ha akarok. Hozzámszolnak, így válaszolok meg ilyenek.

Aki meg hozzám se szól, nem közelít, csak elvan magával vmi sarokban vagy haverokkal, olyanokhoz őszintén: minek menjek oda?

nov. 23. 04:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen helyzet.
nov. 23. 06:23
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Soha nem tennék ilyet.
nov. 23. 07:21
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer volt csak ilyen. Úgy nézett ki mint Marilyn Manson. Nagyon bejött. Odamentem, mondtam hogy tetszik a stílusa, szeretném megismerni, bejelölt facebookon és utána beszélgettünk
nov. 23. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Idegen férfihoz sosem megyek oda.
nov. 23. 07:42
 8/11 retektorta ***** válasza:
63%
Koncerten odajött hozzám egy csatak részeg nő. Alig tudtam elhajtani.
nov. 23. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam odamenni pl. munkatárshoz, ha már valamilyen szinten kommunikálunk egymással, legalább köszönőviszonyban vagyunk, esetleg pár szót munkaügyben már váltottunk, meg természetesen ha érzem rajta, hogy én is szimpatikus vagyok neki, mint ő nekem. (Nem feltétlenül ismerkedési szándékkal, csak hátha végre valakivel lehet váltani pár értelmes szót. Igazi agytrösztök között dolgozok sajnos...)

Ha többen vannak körülötte, akkor nem biztos, hogy odamegyek hozzá (sőt, inkább nem, mint igen), max. csak akkor, ha tudom, hogy azokkal is hasonló a viszonyulás egymás iránt, mint vele.

nov. 23. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem pont erre irányult a kérdés, akkor bocsi. 9-es voltam.
nov. 23. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!