Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a randi partneremnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a randi partneremnek, hogy még nem fogok vele lefeküdni ha átjön?

Figyelt kérdés

Most először jönne át hozzám egy férfi , akivel randizgatok egy ideje. Megbeszéltük , hogy átjön este filmezni stb..

Gondolom arra is szeretné ha sor kerülne.. de nekem meg pont megjött. Jellezem ezt neki, hogy így nem tudok vele lefeküdni vagy mi legyen?

nov. 22. 14:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%

Ha le szeretnél feküdni vele csak megjött akkor.mondd meg amint forrósodik a helyzet

Ha amugy se fekudnel le vele akkor eleg ha gesztusokkal jelzed. Pl csoknal tovabb nem mesz, nem kezdesz vetkozni stb. Értenie kell

nov. 22. 20:33
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

Komolyan csak pislogok milyen buta, tahó kommentek vannak itt.

“Ne szívasd szegényt” jajj ki szivatja te jó ég…persze állítsuk be áldozatnak a faszit, jaj szegényke nem rakhatja be…milyen nyomorult a nő, hogy csak szimplán nem akarja még vagy megjött neki.

Ezt a kommentek miatt írtam…

De szerencsére ez egy normális férfi.

nov. 22. 21:33
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem már a szopásnál járnak.
nov. 22. 21:48
 24/27 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem meg már 2x tele verte az ánuszát, az nem számít szexnek🤣
nov. 23. 06:56
 25/27 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
26%

#22 „jajj ki szivatja te jó ég…persze állítsuk be áldozatnak a faszit, jaj szegényke nem rakhatja be…milyen nyomorult a nő, hogy csak szimplán nem akarja még vagy megjött neki.”

A hozzászólásom mondanivalóját totálisan félreértetted.

Tudod ez olyan, mint amikor mondjuk téged áthív ugyanígy egy filmnézős estre az, akivel épp randizgatsz, de semmivel sem kínál meg, még egy pohár vízzel sem és amint vége van a filmnek, közli veled, hogy mehetsz is hazafelé. Jólesne? Csak mert a logikád szerint ez így teljesen normális lenne. :D

nov. 23. 14:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? :)
nov. 23. 21:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Csattogott a zacskó, mégis mi
nov. 24. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!