Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, számotokra szexibb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számotokra szexibb egy szőke hajú lány mint egy barna, vagy ez nem függ össze a hajszínnel?

Figyelt kérdés
nov. 22. 10:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Szerinted van olyan férfi, aki azt mondja, hogy ő nem szexi, mert nem szőke?

Rohadtul nem a hajszíntől függ, hanem soktényezős a dolog.

nov. 22. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez a tüsi haj nagyon sok férfi szerint nem szexi…

nov. 22. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Nincs köze hozzá.

Számomra az a lényeges, hogy minimum vállig érjen.

nov. 22. 15:50
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Régebben azt gondoltam, hogy "Wow, másabb egy szőke, mint egy másmilyen hajszínű nő". Hát nincs nagy különbség köztük.
nov. 22. 16:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Mind2. Usv kamu olasz csodor
dec. 27. 01:12
 16/21 anonim ***** válasza:
A kisugárzás, a kémia a lényeg!
dec. 27. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Ismerek nem egy szőke nőt,akik full rondak...lehet pont ezért szőkék,mert azt gondolják ,hogy ettől jobb nők.😑
dec. 27. 19:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben az utóbbi pár évben az idősebbek kezdték el szőkére festeni a hajukat olyan 50+. A fiatalok többségben barnák.

De ezt biztos csak én látom így.

Egyébként pedig nem, nem a szőke hajtól lesz szebb valaki.

Feltűnőbb ennyi.

ilyenkor télen kb. 9 ember fekete kabátban van és ha 1 fehéret vesz fel messziről ki lehet szúrni.

Szemet szúr, 1x nyáron láttam egy üzletben egy tűzpiros egybe ruhában szőke hajjal egy nőt na az még feltűnőbb volt.

De a hozzá tartozó pofi a lényeg.

dec. 27. 19:15
 19/21 Blue-eyed ***** válasza:

Érdekes, mert én azt mondanám, hogy nem függ össze, nekem is nyilván fontos a külső, de a közös hullámhossz, a jó humorérzék, hasonló zenei ízlés sokkal fontosabb.

Ehhez képest az utolsó 3 barátnőm szöszi volt... :)

De lehet, hogy ez merő véletlen ám ;)

dec. 27. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
A hajviselet nálam annyit számít, hogy a kopaszra nyírt nőknek nem tudok ellenállni.
jan. 21. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!