Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják ilyen sokan a barna haj, barna szem kombót?
Sok régebbi kérdést olvastam itt a gyk-n és nekem valamiért a válaszokból az jön le, hogy sokan utálják az ilyen külsejű nőket.
Meg aztán ilyesmi kérdést is láttam ezen az oldalon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Tényleg a barna-barna a legunalmasabb párosítás?
Már akinek.
Szerencsére
1. a férfiak ízlése is ezerféle;
2. a legtöbb férfinak adott esetben tetszene barna hajú és szemű nő éppúgy, mint szőke hajú, kék szemű.
Egyszerűen nincs ennek akkora jelentősége.
Ez marhaság. A férjem exe barna-barna, 10 évig voltak együtt, közben a csajnak állandóan szeretői voltak és folyamatosan félrement. Tehát nem egy palinak tetszett.
Nekem sötét szőke - barnás zöldes szemem van. Nem tudom, hogy ez bárkinek jelenthet e valamit...
4 "közben a csajnak állandóan szeretői voltak és folyamatosan félrement."
Szerintem pontosítsd az információidat, meg a forrásaidat, mert mennél jobban hangoztatom annál jobban látszik a rágalmad.Lejárt már az az idő amikor ezt neked benyelték-ezt a szöveget. Gondoltam szólók, mert ma olyan igazság osztó nap van, és ideje felébredned:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!