Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeltől késő estig. Egész nap. Minden nap. Aztán hirtelen pár nap után egyetlen egy szót sem. Mit tudsz mesélni?
Figyelt kérdés
Szerintem tudjátok miről van szó.
Meséljetek, hogyan éltétek meg és szerintetek mi volt a hiba.
nov. 21. 20:58
2/9 anonim válasza:
Ghostingol egy randialany talán? Nemtom,én sem teljesen értem
3/9 anonim válasza:
Te érted, mit szeretnél kérdezni?
Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.
4/9 anonim válasza:
Olyan ez, mint a villamos: idővel kiürül, befut a remizbe, de majd jön egy másik később.
5/9 anonim válasza:
Könny kicsordult a szememből, olyan megható fogalmazás.😭
6/9 A kérdező kommentje:
Ez inkább csak egy kis “kutatás” lett volna. Mert egy komolyabb kérdésnél egyből záporoznak az üzenetek, hogy bőven elég volt csak egy kicsit is beleolvasni és mennyire tudja miről van szó, ő is ugyanezt élni át, mi biztosan nagyon megértjük majd egymást. De valójában ahogy látszik is csak a csak az éppen lent lévő embereket akarják itt felszedni, kihasználni.
nov. 22. 05:30
8/9 anonim válasza:
😂😂 mit zagyvalsz itt össze vissza? Értelmetlen a megfogalmazásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!