Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeltől 4 ig dolgozik aztán hazamegy és folytatja mit csináljak?
Figyelt kérdés
Autószerelő a párom és sokat dolgozik... nem élünk együtt de nem messze lakik 5 perc és még így js keveset talalkozunk mert én is dolgozok és nehéz ossze egyeztetni... mert van mikor delutanos vagyok van mikor delelotos és van mikor esti műszakban vagyok és mikor épp nem dolgozok akkor az idom nagy részébe alszok ::D szóval én is vagyok érte a hibás hogy alig találkozunk de ő is mert ha hazamegy munkából akkor otthon mar nem kéne autókat szerelnie és akkor ha en nem dolgozok egyutt tudnank lenni
. ...
Mit évő legyek??
2016. jún. 16. 01:16
1/5 anonim válasza:
ez pár? igy? ez minden csak nem kapcsolat.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk a munkán kívül, hogy csak alszol sok mindent elarul rólad....nem lennék pasid helyében az tuti!
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi egy autószerelőnek az átlagfizetése, de ha én is tudnám a munkámat otthon végezni akkor én is csinálnám egy kis mellékesért. Főleg ha szeretem is amit csinálok.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk beszélj vele hogy azon a héten mikor összeegyeztethető akkor ne dolgozzon otthon. Ha jól gondolom ez kb 1 hét 1 hónapban. Annyit ő is kibír ha nem maszekol.
Gondolom jól jön neki a mellékes azért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!