Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy valaki iránt egyszer vonzódunk, egyszer nem aztán megint igen?
Vagy inkább tart egy darabig, aztán ha elmúlik, nem tér vissza?
De pl. tudatosan le tudom magam dumálni, hogy ne vonzódjak, de aztán az mégis visszatér - ilyen lehet?
Ja, és egy darabig el tudod ugyan hitetni magaddal, hogy beképzeled és nem is vonzódsz, meg a másik biztos nem jó neked, te se neki, stb., de ha tényleg, igazán vonzódsz, mindez xart sem ér, hidd el. Én már csak tudom, folyton próbálom racionális okokkal megmagyarázni magamnak, hogy nem is tetszik a kollégám, nem is illenénk össze, de mindig rájövök, hogy baromira megőrülök a fickóért, csak próbálom elnyomni az érzéseimet, mert borzasztóan félek a visszautasítástól és a pofára eséstől... Meg hát nem hiányzik, hogy megint (még) ezért is keresztre feszítsenek, mert vannak érzéseim. :I Volt már rá példa sajnos, de mivel gyakorlatilag 90%-ban érzelmi analfabétákkal, érzelmi csököttekkel dolgozom együtt, mit is várok tulajdonképpen... :D
2-es voltam.
Hormonok.
Lehet igen, és elég kimerítő ez a hullámvasút. Bár valószínűleg állandó a vonzódásom, csak próbálom magam lebeszélni róla több-kevesebb sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!