Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy valaki iránt egyszer vonzódunk, egyszer nem aztán megint igen?

Figyelt kérdés

Vagy inkább tart egy darabig, aztán ha elmúlik, nem tér vissza?

De pl. tudatosan le tudom magam dumálni, hogy ne vonzódjak, de aztán az mégis visszatér - ilyen lehet?

nov. 21. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én így vagyok az egyik kollégámmal😃 Pedig minden nap együtt dolgozunk konkrétan egymás mellett, de hol elmúlik, hol visszajön.
nov. 21. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően nagyon vonzódsz az illetőhöz, csak változó intenzitással. Ez teljesen természetes. Egyébként baromira számítanak a hormonok is. Azt gondold végig, hogy el tudod-e képzelni pl. azt, hogy csak úgy, egy óránál többet beszélgettek egymással mindenféléről és gyaníthatóan nem unod meg vagy nem menekülnél a társaságából. Ha igen, akkor valószínűleg passzoltok is, és valódi a vonzódásod.
nov. 21. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és egy darabig el tudod ugyan hitetni magaddal, hogy beképzeled és nem is vonzódsz, meg a másik biztos nem jó neked, te se neki, stb., de ha tényleg, igazán vonzódsz, mindez xart sem ér, hidd el. Én már csak tudom, folyton próbálom racionális okokkal megmagyarázni magamnak, hogy nem is tetszik a kollégám, nem is illenénk össze, de mindig rájövök, hogy baromira megőrülök a fickóért, csak próbálom elnyomni az érzéseimet, mert borzasztóan félek a visszautasítástól és a pofára eséstől... Meg hát nem hiányzik, hogy megint (még) ezért is keresztre feszítsenek, mert vannak érzéseim. :I Volt már rá példa sajnos, de mivel gyakorlatilag 90%-ban érzelmi analfabétákkal, érzelmi csököttekkel dolgozom együtt, mit is várok tulajdonképpen... :D

2-es voltam.

nov. 21. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is inkább győzködni próbálom magam,miért is nem működhetne a dolog,akkor csillapodik,majd visszatér. Meg általában minél inkább el akarom felejteni,annál rosszabb. :D így próbálom sem elfelejteni,sem fantazialni róla,aztán megszűnni tűnik az érzés. Olyankor meg mintha raerezne az illető,felbukkan. Semmi extrával,szerintem fogalma sincs,mennyire bejön nekem. De egy sima szia,Mizu? Uzenettol is felmegy a pulzusom azonnal.. aztán kezdődik az egész folyamat elölről.
nov. 21. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Hormonok.

Lehet igen, és elég kimerítő ez a hullámvasút. Bár valószínűleg állandó a vonzódásom, csak próbálom magam lebeszélni róla több-kevesebb sikerrel.

nov. 22. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Sikerült, 5-ös?
nov. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!