Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem fér bele?
Barátnőm szereti a karácsonyt. Ezzel nincs bajom örülök hogy a lakást kidekorálja.
Külön kasszán vagyunk de megbeszéltük mire teszünk félre a lehető legtöbbet. Közel 150e ftot költött el ilyen dekorra meg vackokra ( karácsonyi fürdőszoba szőnyeg szett stb pl).. nekem ez nem fér bele ami az összeget illeti..
Esetleg az eszebe sem jut senkinek, hogy a srac a kozos jovoert dolgozik, tesz felre, a csaj meg mondjuk ebbe nem szall bele (kozos jovobe), csak koltekezik jobbra-balra ?
Itthon is mar ilyen snowflake culture van, mindenki mindent tamadasnak vesz, egybol minden toxikus, kontrollmania, narcisztikus…
No vagyok, de ez mar nekem is sok.
Pont ezért vagytok külön kasszán hogy ne szólj bele.
Ilyenekre pont nem költök, de nem tolerálnám ha a párom beleszól hogy a saját pénzemből miket veszek. Én se szólok bele ő mire költ, akkor se ha marhaságnak tartom.
Nem zavar ha felöltozteti kicsit a lakást. De egy pontig. Mert már az ajtók fölé, a szekreny tetejére is akar osszú díszt tenni..darabja 14e Ft..
Nem beszélve hogy kocsit akar venni még ha úgy van hitellel is, és akkor ilyen sz.rokra dob ki ennyit?? - ha meg hitel nélkül venne kb semmi félre tett pénze nem lenne
Bótos gyerek napi rinya.
Azért szórja a pénzt, mert hiába vered itt a nyálad, nincs mire félretenni. Semmilyen közös célotok nincsen.
Másrészt meg hazudozol állandóan. Egyszer a horgolásra költ százezreket, máskor körmös tanfolyamra, most karácsonyra. De kb minden hónapban írsz valamit, testkezeléstől a kocsi javításáig.
Qurva jól kereshet, nem is értem, min aggódsz.
Mire tesztek félre? Hogyan? Minden hónapban utaltok X összeget egy közös megtakarítási számlára, és van konkrét összeg meg határidő?
Vagy csak hisztizel, hogy mire költ, és miatta nem lesz esküvő meg gyerek? Utóbbi nem spórolás, csak cseszteted a másikat.
A vásárlás mánia pedig ugyanúgy lelki problémák miatt alakul ki, mint a többi függőség, drog vagy alkohol, szerencsejáték, stb. Neki mi hiányzik az életéből, amit ezekkel pótol?
Nem normális...
Ha ketten havonta 2 milliót kerestek, akkor talán egyszer az évben...
De én ezt biztosan szóvá tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!