Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy nem fér bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem fér bele?

Figyelt kérdés

Barátnőm szereti a karácsonyt. Ezzel nincs bajom örülök hogy a lakást kidekorálja.

Külön kasszán vagyunk de megbeszéltük mire teszünk félre a lehető legtöbbet. Közel 150e ftot költött el ilyen dekorra meg vackokra ( karácsonyi fürdőszoba szőnyeg szett stb pl).. nekem ez nem fér bele ami az összeget illeti..

ma 07:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha az ő pénze akkor bele. Csak vicces lesz ha ezek után az ajandékod meg egy borotva lesz es tobbe került a dekor..
ma 07:52
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem 150ezer nagyon sok pénz ilyesmire. Kicsit ilyen betegesnek tűnik már, még ha havonta 2 millát vinne haza akkor is. Persze az ő pénze, de az ilyen ember általában nem tud bánni a pénzzel, más felesleges dolgokra is elszórja a pénzét.
ma 08:02
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Normális.
ma 08:22
 4/17 A kérdező kommentje:

1es hát az volt a szöveg hogy mivel nem tudja mit vegyen igy egy kis valami lesz..

2es én is így látom.

ma 08:41
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
En is koltekezo tipus vagyok, de azt sem tudom, mi az, hogy furdoszoba szonyeg szett es mi a f kerul rajta 150 ezerbe…
ma 08:54
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem maga a szett volt ennyi. Csak példa hogy mikre költ.

Fürdőszoba szőnyeg szett: kicsit nagyobb szőnyeg, wc elé szőnyeg íves,meg a wc ülőke tetejére is csak egy

ma 09:08
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Nem normális.

Ugyanis külön kasszán vagytok, az ő pénze, ha neki ez így belefér, akkor miért ne? Tessék tiszteletben tartani az ő érzéseit, és vágyait!

Igen, persze, ez így nekem is sok lenne. De gondoljunk azért bele! Sokan ennél többet költenek el "feleslegesen". Egy pár napos nyaralásra simán elszórnak ennél többet, aztán az sem biztos, hogy olyan hú, de jó lesz. Vagy például egy Forma-1 futamra egy hétvégére a jegy kb. ennek a kétszerese. Hosszasan sorolhatnám még a példákat, az emberek azért, hogy jól érezzék magukat, nagyon sokat képesek kiadni. És ez egyébként nem baj.

De sokan képesek százezrekkel többet kaidni azért, hogy adott márkájú telefonjuk, táblagépük, notebookjuk legyen, sőt, milliókkal képesek többet kiadni azért, hogy adott típusú személygépjárművük legyen, holott egy olcsóbb modell is ki tudná szolgálni őket. Érdekes módon ezeket senki nem kifogásolja. De azt, hogy valaki a saját környezetét számára kellemesebbé akarja tenni, és közben még jól is érzi magát, az már óriási probléma. Elárulom, hogy sokan ennél jóval többet költenek hobbira, kedvtelésre, komfortnövelésre.

És abban is egész biztos vagyok, hogy ha nagyon megnéznénk, nálad is ám lehetne jópár olyan költést találni, ami nem létszükséglet.

Az alapvető baj, hogy te lenézed őt. Nyilván, ha te akarnál költeni olyasvalamire, ami meg mondjuk szerinte, vagy más szerint felesleges, az nem baj, de ha ő akar a saját kellemesebb közérzetére, és a kedvtelésére költeni, akkor már messzemenően lenézed őt. Ez egyrészt kettős mérce, másrészt meg a párkapcsolat alapvető elveinek mond ellent.

Alapvető dolog lenne egymás elfogadása. Nyilván vannak olyan dolgok, amiben másképp gondolkodtok. Ez nem baj. A baj az, hogy te ettől már lenézed, sőt, a háta mögött kibeszéled őt. Nulla tisztelet, nulla megértés, nulla elfogadás. Vagy meg kellene tanulnod megérteni, hogy ő nem a tulajdonod, te meg nem az atyaúristen vagy, és attól, mert valaki valamiben mást gondol, mint te, még nem egy megvetendő alsóbbrendű lény, vagy keresned kellene valaki olyat, aki örömmel venné, hogy anyagilag is irányítani akarod. Mert jelen formában ez nem egy működőképes párkapcsolat, amiben éltek.

Ez a "külön kasszán vagyunk, de azért bele akarok pofázni mindenbe" hozzáállás meg felettébb undorító. Mert igen, erről van szó. Ez a "de megbeszéltük, mire teszünk félre" igazából az jelenti, hogy ami a te pénzedet illeti, te külön kasszán vagy, neki semmi köze ahhoz, hogy mire költesz, te viszont kontrollálni akarod, hogy ő mire költhet, és nyilván csak arra, amire te is szeretnéd. Ugye tudod, hogy ez rohadtul beteges? Egy elnyomó, és mérgező személy vagy.

ma 09:25
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

"Ezzel nincs bajom"

De, van. Nem csak kontrollmániás vagy, de még magad előtt is hazudsz.

"Külön kasszán vagyunk de megbeszéltük blablabla"

Magyarul nem vagytok külön kasszán. És nem megbeszéltétek, hanem te megmondtad neki, hogy mire költhet.

ma 09:36
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Picikét toxikus vagy...
ma 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem normális, mint ahogy az sem, hogy manipulatív és lenéző vagy. Szerintem szakítsatok, ennél sokkal jobbat érdemel! Szegény lány...
ma 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!