Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv lányok! Nálatok mi (lenne) az ideális magasság egy pasinál?
Figyelt kérdés
Igazából nem is konteókra vagyok kíváncsi csak légyszi írjatok három számot. Az első a ti magasságotok a második a limit, ami alatt nem jöhet szóba egy pasi. A harmadik pedig, hogy nagyságrendileg mi lenne az ideális magasság. Nyilván ez csak egy külsőség, de még is egy nagyon fontos tényező. Köszi!nov. 19. 09:26
21/25 anonim válasza:
168 cm vagyok, 170 fölött bármi jöhet, 175-180 közt lenne az ideál, a nagyon magas pasik nem jönnek be.
13, nekem az alacsonyabb tetszene jobban, ha csak a magasságot nézem.
23/25 anonim válasza:
155cm és nálam 175-180 cm -nél kezdődik a férfi
24/25 anonim válasza:
172 cm magas vagyok. Egy ideig nálam nem volt szempont ez a magasság téma, amíg egy velem kb. egymagas egyed meg nem jegyezte a sokadik randin, hogy tök aranyos vagyok és tök jó velem, de lehetnék alacsonyabb :) Nem volt több randi.
Viszont triggerelt annyira a dolog, hogy azóta csak tőlem magasabbakkal álltam szóba. A férjem is 186 cm körül van.
25/25 anonim válasza:
169 vagyok, az álompasim 198 körüli lenne - amúgy volt ilyen magas férfival randim, de nem lett belőle több.
Kikötés: ne legyen nálam alacsonyabb.
A vőlegényem 166 cm :), szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!