Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv lányok! Nálatok mi (lenne)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv lányok! Nálatok mi (lenne) az ideális magasság egy pasinál?

Figyelt kérdés
Igazából nem is konteókra vagyok kíváncsi csak légyszi írjatok három számot. Az első a ti magasságotok a második a limit, ami alatt nem jöhet szóba egy pasi. A harmadik pedig, hogy nagyságrendileg mi lenne az ideális magasság. Nyilván ez csak egy külsőség, de még is egy nagyon fontos tényező. Köszi!

nov. 19. 09:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

167 vagyok.

180- tól felefele, 2 m körülig.

De sohasem ez alapján választottam, eddig csak ettől alacsonyabb partnereim voltak.

nov. 19. 10:39
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

173 vagyok

180cm +

nov. 19. 11:02
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
Akkor most nagyon érdekes kérdést tennék föl hölgyek! Szóval tegyük fel van két pasi. Az egyik kifejezetten helyes arca a másik csak átlagos, de mondjuk neked még éppen elmegy. Az átlagos kinézetű 185cm felett van a helyes pedig 175cm, akkor melyiket választanád, ha amúgy mind a kettőnek rendben van a személyisége?
nov. 19. 11:23
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
170 vagyok,175+ már jó,mégis az alacsonyak találnak meg.
nov. 19. 11:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Ez egy érdekes kérdés 13-as!
nov. 19. 11:29
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

Azt választanám, amelyik többet költ rám és elég nagy a farka.

nov. 19. 11:35
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

178 cm vagyok, mindig is a nálam valamennyivel magasabb férfiak voltak a vonzóbbak, mondjuk 185 cm körül. Az alsó határ pedig mondjuk 175 cm, bár nem méregetnék senkit centivel. A #13-mas (kicsit sem érdekes, sőt, kifejezetten sokszor ismételt) kérdésére pedig az a válaszom, hogy arc lenne a fontosabb, nem az a három centi különbség a javamra.

25/N

nov. 19. 11:58
 18/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
51%

#13: egyértelműen a magasabbikat. Nem jönnék össze nálam alacsonyabb pasival.

nov. 19. 11:59
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
#13 a magasabb
nov. 19. 12:07
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
174 vagyok,nyilván a fölött van az ideál.De átlagban mindig velem egy magas volt az összes.
nov. 19. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!