Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kosaras csajok mennyire vagytok népszerűek a pasik körében? Könnyű partnert találnotok? A magasságotok előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
szept. 27. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nem igazán vagyunk népszerűek, legalabbis én meg egy par baratnőm a csapatból nem. Nem igazán sorakoznak értem, mert a a sprotból és a magassagomból adódóan a legtöbben nem találnak cukinak/nőiesnek.
Határozottan hátrány a magasság.
19L
2/5 anonim válasza:
Régebben zavart a magasságom, de most már egy cm-t sem adnék belőle! Egyre inkább előnnyé lehet kovácsolni. S lehet partnert találni, szerencsére vannak magas pasik is a világon.
3/5 nb2019 válasza:
1-es: Mennyire vagy magas? A sportosság nekem pl kimondottan tetszik, ráadásul a kosárban elég sok rövid sprint-jellegű futás, ugrás van, így szép izmos láb, popsi lehet az eredménye, ami szerintem pont hogy sokaknak vonzó.
4/5 anonim válasza:
Azért elég sok átlagos magasságú nő van a kosarasok között, szóval nem akkora probléma ez, mint ahogy általában az emberek elképzelik.
5/5 anonim válasza:
Engem sosem a magassága érdekelt egy nőnek.
Csak sajnos őket meg de, a méretek érdeklik folyton... -.-
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!