Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted engedd el. Voltatok ilyen szituálcióban és ha igen el mesélitek?
Voltam.
A parom ki akart menni kulfoldre tanulni. Nehany honaprol lett volna szo egyebkent, nekem oke lett volna a tavkapcsolat, o nem akarta.
Igy hiaba szerettem, elfogadtam, hogy neki ennyi eleg volt es “elengedtem”, nem alltam le vele vitazni vagy probaltam meggyozni, hogy milyen jol tudna igy is mukodni a kapcsolat.
Én nem voltam még ilyen szituációban. Olyanban abszolút el tudom képzelni, ahol:
- a másik nem szeret viszont... ilyenkor önzőség sztem magamhoz láncolni és nem engedni, erőszakkal megpróbálni kihozni belőle, hogy szeressen
- ha azt látom, hogy vagy kölcsönösen, vagy csak neki nem tesz jót a kapcsolatunk... pl. én akarok gyereket, ő meg nem.
Anyukámnak volt egy spéci esete fiatalkorában, amikor összejött egy pasival, aztán beleszeretett a pasi bátyjába. Na, akkor ő sztem nemes módon inkább szakított a férfival, és eltűnt az életükből, nem pedig átengedte magát a kísértésnek azt megkockáztatva, hogy egy egész család kapcsolatrendszere legyen tönkretéve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!