Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Változhat ekkorát az ízlésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat ekkorát az ízlésem a testalkatot illetően egyetlen pozitív élmény miatt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Régebben a testesebb férfiak tetszettek kinézetre. Viszont közülük akikkel próbálkoztam, sorra kudarcot vallottam. Valahogy sose jött össze tartósabb kapcsolat. Még szexre se. Most meg társkeresőn megismerkedtem két hónapja egy idősebb, vékony, izmos férfivel, aki az udvarlásban is totálisan odateszi magát és az ágyban is fergeteges. Azóta egyáltalán nem érdekelnek már a nagydarab pasik. Mégis hogy változhatott hirtelen ekkorát az ízlésem? Régebben sohase tetszettek a vékonyabbak.
ma 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Bevésődésnek hívják nőknél gyakori hogy sokszor az olyan férfi lesz az ideál a külsőre akivel nagyon jó volt a szex. Attól függetlenül hogy mi tetszett előtte
ma 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen 1-es, ilyesmire gondolok. Csak csodálkozok magamon, mert már nem vagyok túl fiatal.
ma 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Az mindegy milyen fiatal vagy,ha igazán jó volt a szex akkor ilyen változást hozhat
ma 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy ha megtetszett egy más karakterű férfi, akkor jobban felfigyeltem és jobban is tetszettek azok, akik hasonlítottak rá.
ma 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy no alt hasonlo ferfit valaszt mint az apja. Vagy kulsoleg vagy belsoleg.

Siman lehet h ezert tetszettek a nagydarab pasik.

ma 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt nagydarab az apám. Mármint nem annyira nagydarab, mint amilyenek nekem tetszettek. Belsőleg se keresem az apám típusát. Nem volt jó ember.
ma 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:

5# Ez nagy hülyeség, ne haragudj. :D

Egyébként kérdező ez létező jelenség. Volt régebben egy srác akibe nagyon bele voltam zúgva, ő foglalt volt. De csak hasonló kinézetű férfiak tetszettek. Utána összejöttem neki majdnem az ellentétjével, azóta csak az a típus tetszik. :D

ma 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!