Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen is ilyen nehéz volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is ilyen nehéz volt meghódítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Jelenleg 1 éve próbálkozok de eddig csak egyetlen egyel jutottam el randira. Nagyon szomorú vagyok emiatt mert nem vagyok rossz szándékú és mégsem sikerül, nagyon kikészít ez a magány

nov. 17. 20:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15 szerintem sokan meghallgattuk a nők hangját, és gyakorlati tapasztalata lett sokaknak, hogy az egyenes út a barátzónába, ha "csak" ennyi van, hogy legyél jófej, kedves, és jó társaság. Az ilyen férfi elveszti a legtöbb nőnél a vonzalmat, tényleg barátzónába fogják rakni. Ami valahol érthető is. Szóval kell a vonzalom, és a nő számára vonzó férfi legyen vele kedves és odaadó. De csak vele. És csak a megfelelő pillanatokban. Ti sokszor mintha saját magatokat se értenétek, nekem úgy tűnik :)
nov. 18. 11:33
 22/23 anonim ***** válasza:

#21 de értsd már meg, hogy nem standard a vonzalom. Semmi sem előre meghatározható. Mit kéne értenünk? Minden ember más, minden emberhez máshogy viszonyulok. A férfiak is és a nők is. Azt se tudom fixen megmondani, mitől lesz valaki a barátnőm. Nem kell ehhez lista.

Nem lehet kijelenteni, hogy akkor lesz barátnőd, ha pénzes vagy és jóképű. Az a legtöbb lánynak nem számít.

De ha egyszerűen nem akarjátok megérteni, hogy minden egyes nőnemű lény más és önálló entitás, és minden nőt egy kalap alá vesztek, hogy csak akkor lesz egy nő a tiétek, ha gazdagok, jóképűek, izmosak és magasak vagytok, akkor soha nem fogtok jó párkapcsolatot találni magatoknak.

Nem tehetnek róla a nők, hogy egy csomó férfi ennyire túlmisztifikálja és túlgondolja a dolgokat. Mindent meg akartok magyarázni, de senki nem tud magyarázatot adni két ember közti kapcsolódásra. Nincsenek hozzá szabályok.

Ha ezt nem akarjátok megérteni, azzal nem lehet mit kezdeni. A nők nem szeretik, ha lényegében tárgyként kezelitek őket, márpedig nagyon ezt csináljátok... ki akartok pipálni dolgokat, hogy mitől lesz meg nektek egy nő, de azzal már nem foglalkoztak, hogy az adott nő mint egyén, mire vágyik.

nov. 18. 12:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Pontosan 21-es. Aki meg amúgy is csak a külsőségekre koncentrál az úgy is csak felületes cselédet kap majd.
nov. 18. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!