Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen is ilyen nehéz volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is ilyen nehéz volt meghódítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Jelenleg 1 éve próbálkozok de eddig csak egyetlen egyel jutottam el randira. Nagyon szomorú vagyok emiatt mert nem vagyok rossz szándékú és mégsem sikerül, nagyon kikészít ez a magány

nov. 17. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vannak pénz éhes nők, de nyilván velük nem kell foglalkozni. Aki azt mondja, hogy nem számít a külső az hülye. Hiába beszélgetsz el jól valakivel, ha nem jössz be neki.
nov. 18. 01:01
 12/23 anonim válasza:
0%
Emelkedik az ingerküszöb, már sokkal több kell nekik. A fele meleg, a másik fele golddigger, nem éri meg. Jobb egyedül.
nov. 18. 03:54
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
Érdekes, én meg azt látom, hogy tömegesen mászkálnak csinos, igényes, intelligens, érzelmes, két lábbal a földön álló lányok és nők mindenféle primitív, ostoba, lusta, igénytelen ogrékkal. Se szellemileg, se érzelmileg nem tudnak a lányok egyenlő partnerei lenni, olyan bunkón beszélnek velük, hogy rossz hallgatni, kinézetben is messze alulmaradnak velük szemben, és még mosni, főzni, takarítani is kell rájuk meg minden hülye szeszélyüket szó nélkül kiszolgálni, mint az öreganyámék fiatal korában. Nincs bennük semmi megnyerő, mégis foggal-körömmel ragaszkodik hozzájuk a nőjük, és mindenféle kifogást gyárt a mentségükre. Nem is értem, hogyhogy nincs ennél több önbecsülésük, minek tűrnek ennyit a csodára várva.
nov. 18. 07:50
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezt úgy hívják 13-as, hogy társfüggőség, tehát fontosabb az hogy legyen, mint az hogy kivel....
nov. 18. 08:28
 15/23 anonim ***** válasza:
#10 engem az idegesít, hogy a férfiak hergelik egymást és magyarázzák a vonzalom szabályait, de nem hajlandóak meghallani a nők hangját, hogy ők igazából mire vágynak. Így igazából sose fogják tudni eltalálni, mi kell egy lánynak. Szóval hajrá, hallgassatok sikerre hangolvát, menjetek el gyúrni meg ilyen szint olyan szint meg pénz pénz pénz. Ha ennyire nem akarjátok meghallani a másik felet, akkor csak tessék. Nem fogtok előrébb jutni.
nov. 18. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Én már házas vagyok és gyerekem is van én tehát ennél jobban nem akarok előrébb jutni. Egy a lényeg kérdező, add önmagad, bátran beszélgess és menj oda lányokhoz, valamint ne görcsölj rá a pár keresésre, mert azt látják rajtad csak lazán. Lesz ami lesz alapon. Egyébként fontos a külső és belső, lehetsz bármennyire jó fej, ha egyáltalán nem érez semmilyen fizikai vonzalmat a lány. Valamint bármennyire jól nézel ki, ha egy seggfej vagy. Egyik sem jó kombináció.
nov. 18. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
minden lánynak mások az igényei, szóval nem lehet egy ilyen standard dolgot kijelenteni
nov. 18. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Ott pont a 17-es!
nov. 18. 10:55
 19/23 anonim ***** válasza:

1 év egyébként nem sok idő, főleg ha azt számítjuk, az egész leginkább a szerencsén múlik, találkozol-e olyannal, akivel passzoltok és egy hullámhosszon vagytok, vagy sem.

Szóval 1 év keresgélés után nem érdemes feladni a dolgot, kedves kérdező!

Maradj nyugodt és laza, előbb-utóbb találkozni fogsz neked való lánnyal. Csak ne add fel.

nov. 18. 11:01
 20/23 anonim ***** válasza:
57%
13-as jó de te könnyen látsz ilyet, az egész kommentedből süt a férfigyűlölet és lenézés. Így nem nehéz ezt látnod amit írsz, bármit is írsz :D Esetleg a nőkkel kéne próbálkozz, mindenki jobban járna. Ha már ők szerinted olyan csodásak.
nov. 18. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!