Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Múltkor két és fél órát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor két és fél órát autóztunk, hogy lenézzünk egy hegyről. Szerinte ez a tuti program?

Figyelt kérdés
nov. 17. 17:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Tuti program lenne, csak elcseszte az időzítését, késett pár hetet. Így már csak a kopár, hideg, ködös füstös idő maradt. Meg ha te ezt ennyire nem éled át, akkor lehet a program választásával is némileg célt tévesztett.
nov. 17. 18:12
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
Hát ennek így valóban nincs sok értelme. Bezzeg ha túrázva mentek fel a hegytetőre, na azt már átélem, az már tényleg jó program. De felautókázni a Kékesre, kinézni a fejetekből 5 percig, majd menni haza, hát az valóban nem a legjobb program. Akkor már ha elmentek 2,5 órás távolságba, akkor minimum csinálni kéne ott valamit, ami több a céltalan bámészkodásnál. Én nagyon szeretem a hegyvidéki tájakat és a szép panorámát a csúcsról csodálni, de azért önmagában ez szerintem sem egy program. Esetleg része a programnak. Megkoronázása a hosszadalmas túrának, vagy akármi. Egy kalandpálya, egy wellness, egy étterem, bortúra, akármi, ami az adott hegytető közelében van, az már menő. Sífelvonózni, körbejárni a hegytetőt, élvezni a hóhatár feletti hideget, ugye attól függően, hogy mennyire magas hegyre mentetek, az oké. De csak elmenni egy parkolóba, onnan kinézni, majd menni haza... Hát, én is csalódott lennék. Pedig mint mondtam, alapból én szeretem az ilyesmit. De ez önmagában valóban nem egy program.
nov. 17. 18:26
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha a Normafa közelebb van nektek, legközelebb menjetek oda. Nagyon szép, amit onnan láthattok.
nov. 17. 18:30
 14/30 anonim ***** válasza:
54%

Mi is jártunk hasonloan de nálunk ebbol inkabb poen lett csak hogy együtt jóban de rosszban is..

Pl az orszag masik feléből mentünk el a citadellára. Parkolas után izzadós mászás..De vmi épités vagy mi miatt zárva volt, de azert voltak arra emberek azok is csalodva, de vkik meg neki álltak itt a piros hol a pirost jatszani ha kitalálod melyik pohar alatt van a golyó meg ilyen "árusok" ott vertek tanyát.

Aztan az etterembe (teraszos) mindta párom hogy menjunk be, de ott megláttam vmi nagykalapos nőt mint aki a multszazadbol öltözött volna fel vmi festményről

[link]

És odapillantva hirtelen csak annyi jött ki belolem hogy hát én oda biztos, hogy nem megyek.

Aztán ugy értünk vissza hogy majdnem elkéstünk, (dolgunk volt még időre)és párom hol nyomta a gázt, de mivel utálom a gyorshajtást igy hol nem nyomta inkább a gázt..,de egész uton meg se szólaltam kimondatlanul is tudta hogy ez a napunk egy kész csőd, de lám szerelemben mindenhol bármikor mi boldogok vagyunk ezt is megjártuk.

De voltunk pl rockbarlangban is hogy egyikunj se szereti a rockot de ott is ment a sok röhögés meg minden:D

Igazabol nálunk az van hogy a legzordabb legkegyetlenebb leglehozóbb agyzsibbasztóbb helyzetek is a mieink a mi sztorijaink és erre is képesek vagyunk hogy akár háboruban is egyutt vagyunk boldogak.

Na szoval nálunk ilyen "feelengje" van balul elsült dolgoknak. Hogy szinte összekovácsol csak jobban. Nem csak akkor érezzuk egyutt jól magunkat ha mulatunk kacagunk rendkivuli a hátter vagy óceáni szörfözés" van, hanem a "pokolban" is képesek vagyunk egyhúrom lenni együttműködni megtalálni a szépet akár az esőben is. És megcsináltuk mert voltunk a citadellán is akkoris:D

nov. 17. 18:36
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

ez emlékeztet engem egy kirándulási felszolításra az exemtől

Te hallod menjünk már el xyz faluba

az meg hol van? megnéztem 250km és 2,5ó... de hát mi van ott?

nem tudom

akkor mit néznénk meg ott?

csak úgy elmennénk

de hát 2,5óra az út a semmiért elmenni oda hülyeség

indokolatlan vergődés in progress

ez kb reggel 10kor volt szombaton 2.5 vagy is 12:30 ott 15-16órára pedig időpontunk volt... szoval ha elmentünk volna 2.5órányira nézelődni félórát max bár ennek a fele biztos parkolo keresésével telt volna. mehettünk is volna vissza h el ne késsünk.

ééés hisztivel sértődéssel telt a hétvége

nov. 17. 18:38
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Uhh utálok kirándulni :D
nov. 17. 18:46
 17/30 anonim ***** válasza:
48%

Utolsóról jut eszembe nekunk olyan is volt hogy leautóztunk 200 km-t csak ugy, mert jobb ötlet az nincs. De mondja szálljak be, kocsikázunk. Utkozben zene beszélgetes ment, vmi leállópályán szünet, megnéztunk pár utbaeső balesetet(vonatsinre szorult kocsi rendor miegyebek)szórakozott azzal hogy zenére fékez én meg igy zenére fékre breakelek:D

Aztan ennyi és kerdezi tudod mennyit mentünk? Pislogok hogy na mert ez miert érdekes most? Erre megszolal hogy 200 km-t:D

De a sehiva cél nelkul meg összevissza:D

nov. 17. 18:46
 18/30 anonim ***** válasza:
22%
Én gyalogtúráztattalak volna vagy 5 órát,de olyan helyeken,hogy a segglyukadon is vetted volna már a levegőt,meg a hajad is tele ment volna bogánccsal. Aztán odafönt fölvetettem volna az ötletet,hogy igazán lecumizhatnál amíg én a kilátásban gyönyörködöm és kortyolgatom a jól megérdemelt Unicumomat. Visszafelé menet meg végig szívtam volna a véredet,hogy miért vagy mindig lemaradva,semmi kondid nincsen,edzened kellene,az jót tenne a súlyodnak is. Szóval hozzám képest a pasid egy igazi úriember,örülj,hogy ilyet találtál.
nov. 17. 18:50
 19/30 anonim ***** válasza:
15%
#11 áruld már el, hogy ebben mégis mi a tartalom?
nov. 17. 18:59
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Legalább köd volt, vagy azért lehetett 1-2 fotót csinálni?
nov. 17. 19:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!