Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor két és fél órát autóztunk, hogy lenézzünk egy hegyről. Szerinte ez a tuti program?
Mi is jártunk hasonloan de nálunk ebbol inkabb poen lett csak hogy együtt jóban de rosszban is..
Pl az orszag masik feléből mentünk el a citadellára. Parkolas után izzadós mászás..De vmi épités vagy mi miatt zárva volt, de azert voltak arra emberek azok is csalodva, de vkik meg neki álltak itt a piros hol a pirost jatszani ha kitalálod melyik pohar alatt van a golyó meg ilyen "árusok" ott vertek tanyát.
Aztan az etterembe (teraszos) mindta párom hogy menjunk be, de ott megláttam vmi nagykalapos nőt mint aki a multszazadbol öltözött volna fel vmi festményről
És odapillantva hirtelen csak annyi jött ki belolem hogy hát én oda biztos, hogy nem megyek.
Aztán ugy értünk vissza hogy majdnem elkéstünk, (dolgunk volt még időre)és párom hol nyomta a gázt, de mivel utálom a gyorshajtást igy hol nem nyomta inkább a gázt..,de egész uton meg se szólaltam kimondatlanul is tudta hogy ez a napunk egy kész csőd, de lám szerelemben mindenhol bármikor mi boldogok vagyunk ezt is megjártuk.
De voltunk pl rockbarlangban is hogy egyikunj se szereti a rockot de ott is ment a sok röhögés meg minden:D
Igazabol nálunk az van hogy a legzordabb legkegyetlenebb leglehozóbb agyzsibbasztóbb helyzetek is a mieink a mi sztorijaink és erre is képesek vagyunk hogy akár háboruban is egyutt vagyunk boldogak.
Na szoval nálunk ilyen "feelengje" van balul elsült dolgoknak. Hogy szinte összekovácsol csak jobban. Nem csak akkor érezzuk egyutt jól magunkat ha mulatunk kacagunk rendkivuli a hátter vagy óceáni szörfözés" van, hanem a "pokolban" is képesek vagyunk egyhúrom lenni együttműködni megtalálni a szépet akár az esőben is. És megcsináltuk mert voltunk a citadellán is akkoris:D
ez emlékeztet engem egy kirándulási felszolításra az exemtől
Te hallod menjünk már el xyz faluba
az meg hol van? megnéztem 250km és 2,5ó... de hát mi van ott?
nem tudom
akkor mit néznénk meg ott?
csak úgy elmennénk
de hát 2,5óra az út a semmiért elmenni oda hülyeség
indokolatlan vergődés in progress
ez kb reggel 10kor volt szombaton 2.5 vagy is 12:30 ott 15-16órára pedig időpontunk volt... szoval ha elmentünk volna 2.5órányira nézelődni félórát max bár ennek a fele biztos parkolo keresésével telt volna. mehettünk is volna vissza h el ne késsünk.
ééés hisztivel sértődéssel telt a hétvége
Utolsóról jut eszembe nekunk olyan is volt hogy leautóztunk 200 km-t csak ugy, mert jobb ötlet az nincs. De mondja szálljak be, kocsikázunk. Utkozben zene beszélgetes ment, vmi leállópályán szünet, megnéztunk pár utbaeső balesetet(vonatsinre szorult kocsi rendor miegyebek)szórakozott azzal hogy zenére fékez én meg igy zenére fékre breakelek:D
Aztan ennyi és kerdezi tudod mennyit mentünk? Pislogok hogy na mert ez miert érdekes most? Erre megszolal hogy 200 km-t:D
De a sehiva cél nelkul meg összevissza:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!