Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nem írhat,mert a családj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem írhat,mert a családjával van és a nőjével? :D

Figyelt kérdés

Megismertem egy roma srácot aki tök normálisnak tűnt,bár kiderült időközben van 3 gyereke akiknek az anyját elvileg sose szerettem mert hogy belém most ő szerelmes/szeret.Egyszer lefeküdtem vele,ami szuper volt de nem működne az egész tudom.Ahol én élek ő ide csak dolgozni jár fel,és most ment haza hétvégére a munkatársaival,azóta egyáltalán nem ír.Jól érzem,hogy otthon van neki más,és amiatt nem ír?Tudom gáz sztori,valami nagyon megfogott benne és nem akartam ezt csak úgy elengedni,de el kéne.Próbáltam le rázni magamról,de akkor mindig jött es éreztette hogy neki csak én kellek ami biztos hülyeség.Nem tudom hogy kéne tőle eltávolodnom,hogyan kéne teljesen elfelejtenem,hisz sokszor látom munkámból adódóan és majd ha holnap jönnek vissza biztos fog írni.Szívem szerint rá kérdeznék,hogy miért nem írt.Bár állítása szerint nincs senkije.Nem vagyok szerelmes hála az égnek,csak a kémia nagyon erős köztünk azt tudom,de akármilyen erős úgy érzem ennek amúgy se lenne jövője.Már kétszer próbáltam letiltani hogy ne irogasson,akkor csinált új fiókot ,vagy hivogatott ,aztán csak beadtam a derekam,de nem kéne

Szóval hogy kéne ezt a helyzetet megoldani,esetleg őt kérdőre vonni?

nov. 16. 21:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*szerette
nov. 16. 21:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Eddig rendszeresen írt,és gyanús nekem hogy így eltűnt pont most.
nov. 16. 21:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen
nov. 16. 21:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Mit érdemes tennem?
nov. 16. 21:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Keress mást, akár csak felejteni is
nov. 16. 22:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Oké de őt hogy rázzam le?hát bele néz a szemembe látja hogy nyilván érdekel még.Vagy mit kérdezzek tőle?
nov. 16. 22:11
 7/16 anonim válasza:

Nem ilyen bonyolult a történet.

Vége és kész.

Több vagy ennél.

Nincs belenézés.

Nincs találkozás.

Nincs kérdés.

Ott az adu ász is, van valakid.

Én vagyok a valakid. :D

Ne légy hülye!

Keress normálisat!

Több kobakbelsőt!

nov. 16. 23:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Pénteken discoba megismertem vkit.

Ez lesz az aduász 😃bár kicsit fájni fog ezt mondani igazad van,most már harmadjára nem kéne vissza táncolni hozzá..

nov. 16. 23:22
 9/16 anonim válasza:

Szóval tegnap, pénteken ismerkedtünk meg?! :D

Jól van! :)

Ne csalj meg, ne kelljen csalódnom! :D

nov. 16. 23:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Roma... nem is olvastam tovább...
nov. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!