Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ételt vesz a nőnek és "nem hagyja" fizetni, akkor többet érez mint barátság?
Nem
Ez szimplán udvariasság, vagy nem tudom mi a jó szó rá.
Én ha felajánlom egy nőbarátomnak, hogy üljünk be valahova (mondjuk egy cukrászdába), akkor evidens hogy én fizetek.
Nem is igazán értem azt a férfit, aki nem így gondolkodik.
Sokszor látom azt is különböző platformokon (és fogalmam sincs, hogy igaz-e), hogy állítólag manapság irtó sz.rrágóak a férfiak és elvárják hogy a nő fizessen, vagy felesbe, de hallottam olyat is, hogy valaki a benzinpénz felét elkérte mert elmentek 20 kilométerrel odébb egy moziba 😀 Nem tudom, hogy ezek valós sztorik-e, de nagyon beteg.
Ha valakinek nincs 5000 szabadon elkölthető forintja, az tökéletes indikátor arra vonatkozólag, hogy ne akarj barátnőt.
#2 Én amúgy azt tapasztalom, hogy ha a nő is komolyan érdeklődik akkor minimum felajánlja, hogy ő fizet.
Aki szó nélkül elfogadta az mind lekoccolt. :D
Nem, engem általában a férfi barátaim (akikről tudom, hogy semmit se szeretnének tőlem) se engednek fizetni. Nem tagadom, néha kínosan érzem magam emiatt, mert ellenben a női barátaimmal kölcsönösen hívjunk meg egymást, így nem érződik egyoldalúnak a dolog.
Mindenesetre valahogy mindig próbálom viszonozni, múlt héten is bevittem közelebbi kollégáknak egy tálca sütit.
25/N
Érdekes, nem tudom mi veszi rá a válaszolókat, hogy mindig az igazsággal ellentétes választ adjanak- rosszindulat? Irigység? Ők nincs kit meghívjanak, nincs pénzük, a nők irigyek hogy nem őket hívták meg, nem tudom, de annyit mondok, hogy egy dolgot megtanultam az életben, hogy SEMMI SINCS INGYEN.
Ha egy férfi nem hagy fizetni, akkor meg akar dugni!
Az emberi faj nem olyan nemes, hogy csak így adakozzon, genetikai selejt a többség, csimpánz!
Én nőként hittem a barátságban, es emiatt kerültem kibaszzott szar helyzetekbe, mert kiderült, hogy magamon kívül senki nem adakozik önzetlenül, főleg férfi nem vesztegeti a pénzét, idejét, “barátságát” olyan nőre, aki neki nem jön be.
De őszinte válasz ezen az oldalon nincs, ahol a válaszadók zöme szerint a szülés nem fáj, a méret nem számít és ha egy férfi etet az puszta barátság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!