Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hìvtatok már meg barátot...

Girlll3 kérdése:

Hìvtatok már meg barátot nyaralni vagy hosszabb ùtra, olyat, akinek fizetni kellett az egész utat?

Figyelt kérdés
Mennyit fizettetek? Illetve fizetnének.

okt. 7. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Miért tenném?
okt. 7. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok hülye. Mindenki fizesse a magáét.
okt. 7. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem
okt. 8. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én igen. Nagyon szeretek vele lenni. Többször is előfordult, hogy volt valami nagyon jó út vagy programlehetőség, de neki nem fért volna bele. Örömmel fizettem az egészet mindkettőnknek, hála az égnek nekem belefér. Voltunk így Földközi tengeri hajóúton, két hetet Balatonon, stb. Olyan csodálatos élményeket szereztünk így együtt, amire életünk végéig emlékezni fogunk, és ami csak erősíti a barátságunkat.

Nem szabad a pénzt túlgondolni, én örömmel osztom meg azzal akit szeretek, a közös élmények sokkal többet érnek.

okt. 17. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!