Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyannal, aki nagy betűvel írja a nő szót?
Én úgy szoktam különbséget tenni, hogy: nő/"nő" & férfi/"férfi".
Ugye mert hiába nőnemű vagy férfinemű valaki ha nem tud úgy viselkedni...
szex és new york😭😭😭
esküszöm ez az ország csapdába esett valami időhurokban úgy 2000 körül, és képtelen tovább lépni.
igen a legnagyobb hatása manapság a szex és new yorknak van, a nők a bé-em-vés férfiakat imádják, és cosmopolitant olvasnak, meg persze úgy beszélnek hogy szupcsi szercsi cukcsi.
hogy ezen az oldalon egy darab olyan sztereotipiát nem tudtok kitalálni ami ne lenne negyed évszázados, az durva.
Amúgy fogalmam sincs miről beszélsz, én még sose láttam ilyesmit. Életemben csak kétszer láttam egyáltalán hogy valaki az egyik nem nevét nagy betűvel írja, a másikét meg kicsivel, kifejezetten azzal a céllal hogy a másik nemet lealázza, de az is a férfit írta nagy betűvel, a nőt meg kicsivel, mert valami hímsoviniszta blog volt. Itt meg inceloidok szoktak olyanokat írni, hogy "Gyakoris Hölgyek kezdenétek ilyen férfival??" de az megintcsak nem a nők sara.
Ha te láttad a fordítottját, akkor felesleges agyvérzést kapni miatta, engedd el, nem elterjedt a dolog.
De persze azzal kezdesz akivel akarsz, ha neked ezen áll vagy bukik a vonzalom, akkor 1000%ig oké ha nem ismerkedsz ilyen nővel. lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!