Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan párok, ahol a nő magasab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan párok, ahol a nő magasabb, lányok ti húztok magassarkút? Fiúk, húz a párotok?

Figyelt kérdés

Én 178 cm vagyok, a párom 174. Sokszor szívesen viselnék magassarkú cipőt, de nem érzem benne jól magam, ha nagyobb vagyok a páromnál. Őt annyira nem zavarja, szerinte automatikusan megnézik az emberek, hogy van-e rajtam cipő, ha sokkal magasabb vagyok.

Én viszont úgy túl nagynak érzem magamat hozzá. Pedig van pár szép cipőm és szeretem is őket.

tegnap 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Nem járok nálam alacsonyabbakkal..

De szoval volt egy olyan pasim aki kb csak 5 centivel ha magasabb volt nálam, ő speciel megtiltotta nekem a magassarkúkat, inkább vett nekem edzőcipőket, lapostalpu női csizmákat..teljesen frusztrált volt az a párom, de nem csak ebben. Allandoan volt másmindenben is vmi nyígja mindig.

tegnap 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Megértelek. A volt férjem 160-162 cm, én 175 (most már csak 172).

Soha sem vettem fel magas sarkú/talpú cipőt.

Meg is fogadtam, hogy többet az életben nem lesz alacsonyabb pasim.

tegnap 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Nekem 3 volt párom is egymagas volt velem (én 168 centi vagyok, ők olyan 170 körül).

Mondjuk amúgy sem vagyok egy "magassarkús tipus", de nem vettem volna fel, mert én sem szeretek magasabb lenni a páromnál nőként. Nem az zavart, hogy ők "alacsonyak", csak én ne legyek magasabb.

tegnap 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem, inkább én szoktam húzni a magassarkú cipellőt, olyan kis csini a lábikómon.

Üdvözlettel: Oli úr

Illusztráció: [link]

tegnap 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsán nézett a párom amikor magassarkút látott az előszobában, kérdőre vont hogy ezt akarom felvenni? Mondtam neki nem én vagyok magas hanem te alacsony de én így szeretlek de te meg nem szeretsz így. Mindig csak a hibát keresi bennem nem lesz ez tartós kapcsolat úgyhiszem.
tegnap 18:21
 6/11 mikeXxX ***** válasza:
100%
Nekem volt exem aki 1-2 centivel magasabb volt de nem zavart és az sem ha magassarkút vett fel nekem nincsenek önértékelési problémáim ha egy férfit ez zavar akkor ott gondok vannak és ha egy nőt akkor az meg korlátolt ! 45f
tegnap 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
175 vagyok. Tinikoromban jártam kétszer nálam alacsonyabb fiúkkal. Első alkalommal 16 éves koromban amikor még csak 172 voltam, másodszor 19 évesen amikor már megvoltam 175. Mindkétszer felvettem magassarkút és bár nagyon kínos volt ami az emberek bámulását illeti, mégis őket zavarta nem engem. Mindketten kb 5 centivel voltak alacsonyabbak nálam cipő nélkül. Azóta, felnőtt fejjel, soha többé alacsonyabbal el nem tudnék képzelni semmit.
tegnap 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Egymagasak voltunk (170), sosem vettem fel magassarkút, így is full komplexusos volt. Pl azért nem jött el családi eseményekre mert minden férfi rokonom magasabb volt nála. De volt egy haverja aki nála fél fejjel alacsonyabb, őt meg mindig törpének csúfolta. Gyúrt éjjel nappal, hogy kompenzáljon de full aránytalan, amorf kinézete lett tőle. Azóta csak min egy fejjel magasabbak jöhetnek szóba.
tegnap 18:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Az én párom szerencsére nem komplexusos, szerinte nyugodtan hordhatnék magassarkút, és az se zavarja, ha más magasabb nála. Apukám 194 centi, bátyám 189, de szívesen van velük. :D

De ha komplexusos a pasi, akkor valóban zavaró lehet, főleg ha a nőt hibáztatja és hurcolja meg azért, amiért magasabbra mert nőni nála.

tegnap 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
40%

9.

Általában nincs kit meghurcolnia, mert eleve nem jön velük össze senki... A többségüknél már tünet a magasságon való rinyálás, nem csak úgy van. És némelyik nagyon alacsony férfi tényleg megmosolyogtató látvány, amikor egy magasabb 11 éves gyerek már lefelé néz rá.

Na ilyen pöcs volt a tornatanárunk is. Zsigerből gyűlölte a magasakat, egy bambuszpálcával ütögette őket, meg extra gonoszságokat talált ki. Pedig neki volt felesége, igaz az is hasonlóan magas (szintén agresszív tornatanár, bazi nagy stopperrel a nyakában, kidülledő nyaki ütőérrel) és az is gyűlölte a magas lányokat.

Ha hozzáveszem, hogy a tornatanárbácsi a kopaszodása miatt is rinyált, és ellensúlyozásként rányomult a mellszőrzetre, amit szeretett meg-megvillantani... Hát rohadtul szürreális az egész. Mindezt bemélyített hangú ordítozással és a foci-fogyasztó nevű elmebeteg játék (kvázi kirúgós, neki mindegy, csak erőszakos legyen) kötelezővé tételével ellensúlyozta.

Érdekesség, hogy a gyerekük magas. Vajon ki lehetett az igazi apja?

tegnap 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!