Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy házas hölgynek elhunyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házas hölgynek elhunyt a férje hány évig illik gyászolnia mielott tovabblephetne? Tisztelettel valaszoljatok kerlek es leginkabb olyanok akik ebben a cipoben jartak/jarnak. Okoskodók, bölcs ferfiak legyszi ne ide :)

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meghalt párom...augusztusban volt 2 éve. Most alakult nemrég egy kapcsolatom. Nekem ennyi idő kellett is.

Mindenki más.

Nincs ilyen, hogy illik nem illik. Ha te úgy érzed tovább tudsz lépni, akkor lépni kell.

N 32

tegnapelőtt 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A szentfazék falusi ismerőseim kivétel nélkül 1-2 hét után továbbléptek. Van olyan nő (3 gyereke van az elhúnyt férjétől), aki már egy hónap után beköltöztette magához az új pasiját.

Ezek nézik le a városit, minden városi nő r1b4nc, qva, semmit se ér, ők pedig igazi Szűz Máriák.

A "romlott városiaknál" meg általában évek mire tovább lépnek. Vagy örökre egyedül maradnak.

Amúgy szerintem minimum pár hónapot illene gyászolni.

tegnap 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
Sokan írják, h ez nem illem kérdése. Igenis illem kérdése IS! Az, hogy valaki két nap után már mással kavar, igenis illetlen még akkor is, ha túltette magát a dolgon, mert mondjuk annyira rossz volt a kapcsolatuk, stb. Egy étterembe sem lehet akármilyen ruhában bemenni, akkor sem, ha nekem máshoz lenne kedvem. Pusztán azért, mert ez az illem. Igenis megvannak azok a társadalmi normák, még ha bizonyos keretek között rugalmasak is, amik mentén egy társadalom él, ne forgassunk már fel mindent, hogy bármikor bármit is lehet csinálni, minden ugyanolyan jó.
tegnap 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!