Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy házas hölgynek elhunyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házas hölgynek elhunyt a férje hány évig illik gyászolnia mielott tovabblephetne? Tisztelettel valaszoljatok kerlek es leginkabb olyanok akik ebben a cipoben jartak/jarnak. Okoskodók, bölcs ferfiak legyszi ne ide :)

Figyelt kérdés

nov. 12. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meghalt párom...augusztusban volt 2 éve. Most alakult nemrég egy kapcsolatom. Nekem ennyi idő kellett is.

Mindenki más.

Nincs ilyen, hogy illik nem illik. Ha te úgy érzed tovább tudsz lépni, akkor lépni kell.

N 32

nov. 12. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A szentfazék falusi ismerőseim kivétel nélkül 1-2 hét után továbbléptek. Van olyan nő (3 gyereke van az elhúnyt férjétől), aki már egy hónap után beköltöztette magához az új pasiját.

Ezek nézik le a városit, minden városi nő r1b4nc, qva, semmit se ér, ők pedig igazi Szűz Máriák.

A "romlott városiaknál" meg általában évek mire tovább lépnek. Vagy örökre egyedül maradnak.

Amúgy szerintem minimum pár hónapot illene gyászolni.

nov. 13. 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Sokan írják, h ez nem illem kérdése. Igenis illem kérdése IS! Az, hogy valaki két nap után már mással kavar, igenis illetlen még akkor is, ha túltette magát a dolgon, mert mondjuk annyira rossz volt a kapcsolatuk, stb. Egy étterembe sem lehet akármilyen ruhában bemenni, akkor sem, ha nekem máshoz lenne kedvem. Pusztán azért, mert ez az illem. Igenis megvannak azok a társadalmi normák, még ha bizonyos keretek között rugalmasak is, amik mentén egy társadalom él, ne forgassunk már fel mindent, hogy bármikor bármit is lehet csinálni, minden ugyanolyan jó.
nov. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!