Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha bejön nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha bejön nektek egy férfi és még nem annyira i smeritek, majd történik egy olyan hogy tükröződő felületről észreveszitek hogy a feneketeket bámulja.......?

Figyelt kérdés

Az hiszi hogy nem látta senki, de nem volt körültekintő, így kiszúrtátok..

Ilyenkor kiábrándultok az adott férfiból?

tegnapelőtt 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mert az már minimum hozzám szol. Ji is emeltem! Talalkozni akar erdekli a nevem a számom kozepebb akar kerupni esélyeket akar Tőlem meg akar ismerni nem akar "elengedni"!

Bőven sokkal több minden van ebben mint pl abban amikor volt egy randim es a pasinak nem az volt a randi végén eszében hogy pl megcsókolna, vagy mikor láthat újra, lebeszéljen egy 2.randit, hanem mikor elváltunk es elindultam hátranézett utánam es a s.ggem leste csak!

tegnapelőtt 11:05
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
#3 Kérdező nem vagyok szendeszűz, tudom, hogy minden férfi már az elején erre gondol😀Mellesleg én is, ha nagyon bejön.
tegnapelőtt 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja meg aki a nő csöcseit lesi meg fenekét es nem is disztingválja magát es nem arra megy inkabb hogy mi a neved hol talállak meg ne menj el, es kozben disztingválja magát, komolyan ott a pasik szándéka is ég és föld.
tegnapelőtt 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyik esetben csak egy "mellpi" kell neki, másik esetben én magam is érdeklem, es tudja hogy en rendelkezek a testemről, ergo Engem kell megfűznie ahhoz, ha a testem megakarja kapni, es nem a s.eggemet lesni meg azzal "kommunikálni".
tegnapelőtt 11:15
 15/23 anonim ***** válasza:

14.

Tehát elég 1-2 közepes manipulációs/kommunikációs trükk és akkor ugyanaz a viselkedés máris rendben van, pedig mindkét esetben ugyanolyan undorító, csak az első beleszarik, hogy jól adja elő, a második pedig tudatos és jó tervező, szépen szövi a hálót.

Mondjuk ez utóbbiakból szoktak lenni a legdurvább bántalmazások, mert csak akkor mutatja ki, amikor már bele vagy zúgva annyira, hogy ne legyen következménye. Ügyes.

tegnapelőtt 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
15 ez nem trükk. Az hogy hozzám szól az az hogy megszólít nem akar veszni hagyni elengedni, nem a s.ggem erdekli csak ganem én is hogy alljak meg ne menjek el menjek vissza nem egy sétáló s.ggnek nézett csak, mint allatkerrben mikor lesik az allatokat es lapoznak tovább.
tegnapelőtt 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:

16.

Vagy de, csak jól leplezi, te pedig bedőlsz neki. Erre szoktak rámenni a sorozatgyilkosok is, amikor elkapják őket valamivel és simán elengedik némelyiket, mert kidumálja magát, annyira jól adja elő magát, hogy még a bizonyítékokat látva se hiszik el, hogy ő tettes. Egyszerű trükk. Sokakkal szemben működik is. Elég egy kis ékesszólás, kis kifinomultság és máris megvan "a hatás".

tegnapelőtt 11:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen így natúr arra gondol hogy megpakolnám, ezt te gondolod mert magadból indulsz ki. Van aki csak arra gondol hogy de formás a feneke, meg az egész nő, persze ebből következik az hogy megpakolná, de direktben nem így van az egész a gondolataiban.
tegnapelőtt 11:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem dehogy. Szemelyesen vagy beszelgetesnél is minden lejon egy pasirol!

Ha a testemmel kommunikal csak, akkor off.

tegnapelőtt 11:27
 20/23 anonim ***** válasza:

18.

Esetleg arra, "Oli úr hangon" hogy "milyen jó nacija van, én is szeretnék ilyet hordani, vajon hol vehette? Tolakodás lenne megkérdezni?"

tegnapelőtt 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!