Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha bejön nektek egy férfi és még nem annyira i smeritek, majd történik egy olyan hogy tükröződő felületről észreveszitek hogy a feneketeket bámulja.......?
Az hiszi hogy nem látta senki, de nem volt körültekintő, így kiszúrtátok..
Ilyenkor kiábrándultok az adott férfiból?
Mert az már minimum hozzám szol. Ji is emeltem! Talalkozni akar erdekli a nevem a számom kozepebb akar kerupni esélyeket akar Tőlem meg akar ismerni nem akar "elengedni"!
Bőven sokkal több minden van ebben mint pl abban amikor volt egy randim es a pasinak nem az volt a randi végén eszében hogy pl megcsókolna, vagy mikor láthat újra, lebeszéljen egy 2.randit, hanem mikor elváltunk es elindultam hátranézett utánam es a s.ggem leste csak!
14.
Tehát elég 1-2 közepes manipulációs/kommunikációs trükk és akkor ugyanaz a viselkedés máris rendben van, pedig mindkét esetben ugyanolyan undorító, csak az első beleszarik, hogy jól adja elő, a második pedig tudatos és jó tervező, szépen szövi a hálót.
Mondjuk ez utóbbiakból szoktak lenni a legdurvább bántalmazások, mert csak akkor mutatja ki, amikor már bele vagy zúgva annyira, hogy ne legyen következménye. Ügyes.
16.
Vagy de, csak jól leplezi, te pedig bedőlsz neki. Erre szoktak rámenni a sorozatgyilkosok is, amikor elkapják őket valamivel és simán elengedik némelyiket, mert kidumálja magát, annyira jól adja elő magát, hogy még a bizonyítékokat látva se hiszik el, hogy ő tettes. Egyszerű trükk. Sokakkal szemben működik is. Elég egy kis ékesszólás, kis kifinomultság és máris megvan "a hatás".
Nem dehogy. Szemelyesen vagy beszelgetesnél is minden lejon egy pasirol!
Ha a testemmel kommunikal csak, akkor off.
18.
Esetleg arra, "Oli úr hangon" hogy "milyen jó nacija van, én is szeretnék ilyet hordani, vajon hol vehette? Tolakodás lenne megkérdezni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!