Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek kimaradt a bulis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kimaradt a bulis, randizós időszak az életéből a házasság, gyerekek előtt! Mikor jöttetek rá, hogy hiányzik, kellett volna?

Figyelt kérdés

nov. 11. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
10 év múlva. Azóta is tart.
nov. 11. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem voltam soha bulizós fajta szóval egyáltalán nem hiányzik.
nov. 11. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiányzik utólag se, pont azért maradt ki, mert nekem ez nem jött be. Voltam néhány bulin, kipróbáltam, de nem az én világom. Túl sok az ember, kéretlenül hozzámértek, nyomultak, nekem ebben semmi szórakoztató nem volt. Arról nem is beszélve, hogy közben legyél óvatos, nehogy bármi baj történjen és a zene nagyobb része nem is tetszik. Szóval nem, nem hiányzik. Valószínűleg azért sem az én világom ez, mert introvertált vagyok.

Az egész randizgatós, társkeresőzős dolog is kimaradt, de mivel barátnők beszámolói alapján inkább szenvedés többnyire, így ezt se bánom. Persze én is randiztam, de nem sok emberrel, csak akivel úgy éreztem, hogy lehet is belőle valami. Aztán az egyetem közepe felé megismertem a férjemet. Szeretem, jól megvagyunk és nem érzem, hogy jobb lenne, ha előtte több emberrel randizom, ez se hiányzik.

nov. 11. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Időnként ismerkedtem randiztam régen nyilván , különben nem találtam volna párt sem aki mellett megállapodjak.

Amúgy sose voltam bulizós, más csajok pl az osztálytársaim imádták, sírtak vagy kiszöktek ha a szüleik tiltották, ott pasiztak, táncoltak, ittak, bagóztak, engem nem érdekelt soha az egész, táncolni nem tudok, plusz sem az alkoholt, sem a cigit, sem a tömeget nem szeretem.

Lassan 15 éve vagyok a férjemmel. Azóta se hiányzik a csavargás. Éjszakázni meg maximum egy jó könyv társaságában szoktam a kanapén:), vagy sorozatot nézve a laptopon. Gyereket pedig soha nem akartam. Van jobb dolgom is.

nov. 11. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem volt ilyen fazis es nem is hianyzik.

26N

nov. 11. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ő komplex kifejtő

Sose partyztam

De

En rohadt sokat beszéltem online lányokkal recsiztem itt nyavalyogtam edzettem pszichozisom volt megőrültem és kigyógyultam DE

SOSE voltam beteg ahogy senki :)

nov. 11. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Sose ittam alkoholt, utálom a részegeket, a tömeget. Nem akarnék bulizni most se.

A gyerek mentes élet, nyugalom, csend hiányozna ha lenne gyerekem (pont ezért nincs).

tegnapelőtt 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

35F

Se bulizós, se csajozós nem voltam, de egy idő után annyira átformálódtam testileg és lelkileg, hogy mondhatni csajozógép lettem egy ideig. Rohadt jó volt bepótolni azt, ami kimaradt és egy csomó csajjal sz*xelni...aztarohadt mekkora k*félések voltak atyaég, jó visszagondolni rájuk. Jelenleg párkapcsolatban vagyok, így ez jelenleg nem megy.

tegnapelőtt 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

Unokatesóm 20 évesen szült, neki nyilván kimaradt ez. Azt kell mondjam ez azóta is rányomta a bélyegét a saját életére és a család életére, meg a gyerek életére is. Azóta a gyerkőc már kamasz, de azt hiszem, tipikusan az a fajta, akiből félő hogy drogos lesz (reméljük nem). Egyszerre van túlkontrollálva és teljesen letojva. Nem kap elég szeretet.

Azt gondolom, hogy 25-30 éves kor nem nagyon kéne szülni. Persze ha becsúszik ez van, de ezt államilag tolni, szerintem nagyon kontraproduktív. Lehet több lesz a gyerek, de mindegyik érzelmi defektes drogos lesz. Bár lehet a drog-lobbi érdeke az egész.

tegnapelőtt 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Kb 7-8 év múlva jöttem rá. Gyerek nincs, nem is lesz, de nagy hátrány, hogy nem pasiztam többet. Valszeg akkor nem a férjemmel álltam volna le tartós kapcsolatra. Szeretem meg minden, de felismertem volna olyan jeleket korábban, amik gyanúsak lehettek volna, ha több tapasztalatom van és akkor lelépek mellőle.
tegnapelőtt 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!