Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a háziasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a háziasszonyok, hogy ők mindent jobban tudnak?

Figyelt kérdés
Más s észrevette, hogy folyton kioktatnak, okoskodnak?
nov. 11. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

#11 ijesztő hogy te nő vagy, eddig azt hittem pasi.

Nagymamám sajnos nagyon rég nincs. Anyósom viszont van. Ha ott eszünk segítek neki a tálalásnál, elpakolásnál. Egyébről nem tudok nyilatkozni mivel a közelünkben él így soha nem vendégeskedünk ottalvóként náluk. Így nem pakolászok, nem főzök és nem mosok nála. Ahogy ő sem nálam.

Amúgy kezeltesd magad mert indulatkezelési problémáid vannak.

nov. 11. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Ijeszto hogy tele a kérdés dirigálos némberekkel kerdezi is látta hogy mindig okoskodnak meg csak nekik lehet igazuk. Az meg egyiket se érdekli milyen a másiknak.

Pl anyáddal élsz vagy visszamesz de szidnak, életed párjának anyjával éksz vagy vagy vagy es szidnak, gyerekként az anyád szid, de közben mosogatnod kell főznöd is kell.

Némber csicskák.

nov. 11. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
#14 még egyszer elmondom, igyekszem lassan írni hogy megértsd :D A háztartásom az enyém. Nem szeretném hogy bárki belemásszon hogy ő ott most főz, mos, rendezkedik. Ettől csicska nem vagyok, csak meghúzom a határaimat. És főleg azért sem vagyok csicska mert megvan az a személy aki rendezi a dolgokat úgy ahogy én akarom és fizetek érte. Nálam nincs olyan hogy jön egy vendég és átveszi a hatalmat az otthonom felett. Ennyi és nem több amit közölni akartam te némberező gyengeelméjű.
nov. 11. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

Ezt teszi a tekintélyelvű nevelés hiánya.

Jött a progresszív, és áthúzott mindent.

Az elmúlt 1000 év az őskor volt.

Majd a III. Vh után meg: ez nem jött be.

nov. 11. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig te tudod jobban? Vagy csak csinálsz mindent ahogy eszedbe jut? Mert nem mindegy, hogy odamész, pakolsz ide-oda, ő meg fél napig keresgélje a sajtreszelőt mert szerinted a ruhásszekrényben van a helye, vagy kioktat, hogy a rántást csak és kizárólag balról jobbra lehet keverni. Munkahelyen is kioktatnak ha megvan a dolgok megszokott helye, te pedig átrendezed kedved szerint.
nov. 12. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szeretnek belepofázni mindenbe. Áldom az eget, hogy a családom nőtagjai (engem beleértve) nem hivatásos házisárkányok.
nov. 12. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!