Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a háziasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a háziasszonyok, hogy ők mindent jobban tudnak?

Figyelt kérdés
Más s észrevette, hogy folyton kioktatnak, okoskodnak?
nov. 11. 20:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Csak a saját teruletükön, igen nekem is feltunt.

Csak abban a lábasban főzhetek amit ő mond, csak ugy lehet mosogatni ahogy ő akarja, csak akkor moshatsz ruhát ha megengedi. Meg stb.

Mindegyik dirigál. De csak ha en vagyok a vendég.

Mashol nem pofáznak bele a mosogatastol kezdve mindenbe.

nov. 11. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

#1 "de csak ha én vagyok a vendég"

Mégis mit akarsz te vendégként más otthonában rendezkedni, főzni, mosni a kedved szerint? Francnak dúlja fel az otthonom egy "vendég"...

nov. 11. 20:15
 3/16 anonim ***** válasza:
15%
Hát mert van tapasztalatuk: főzésben, takarításban, sokszor a gyereknevelésben, bevásárlásban sokuk igazi fekete öves:).
nov. 11. 20:58
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
#2-est adom. Mi a manóért intézkedsz te más otthonában? Nyilván, ha mondjuk több napig vagyok valakinél, akkor én is elmosogatok, de nem kezdek el nála pakolászni/rendezkedni.
nov. 11. 21:50
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
ebből merítik az erőt és önbecsülést. beszűkült életük egyetlen terepe a háztartás, ha már ebben sem érezhetik magukat menőnek, akkor nem marad nekik semmi.
nov. 11. 21:53
 6/16 anonim ***** válasza:
27%

2 nyilván mert pl én vagyok a gyereke talán mosogathatok meg főzhetek is:D

Vagy pl ezek az anyósjelöltek akiknél vagy lakunk vagy látogatunk

Vagy pl bnőméknél

De mekkora némber lehet te is 2. Kb pont mint ezek:D

nov. 11. 22:15
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Ne nyúljá a fazékhooo'

Ilyen némber a 90%

Ne ugy mosogassá'

Na kérdező bevonzottad ezeket ide🤣

nov. 11. 22:17
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

#6 ha a gyerekem vagy akkor szerintem nem vendégként hivatkozol magadra.

"Anyósjelöltként" se tűrném hogy rendezkedj, főzz és moss. Főleg ha csak "bnőként" vagy ott. Sorry not sorry. A háztartásom magam vezetem egy kis segítséggel, takarítőnőm van aki amióta megszületett a kisebbik gyerekem (nemsokára kétéves lesz) még többet van itt és főz is alkalmanként. És ezt a status quot senki nem rúghatja fel, még a saját anyám sem aki egyébként megpróbálta amikor a kicsi született és idejöttek apámmal majdnem két hónapra (külföldön élek). Hogy majd ő (mi) csináljuk a dolgokat, nem kell hogy jöjjön a takarítónő. Hát neki is megmondtam merre meddig.

A némber #2 voltam.

nov. 11. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
8 azert hivatkozok vendégként anyámnál is mert mikor anya van nálam erdekes nem pofázik semmibe. Csak amikor en nála.
nov. 11. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Ha az en gyerekem majd mosogat ha majd átjön, en annyit mondok majd köszönöm.♡
nov. 11. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!