Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hív vissza? Csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hív vissza? Csak nekem alap ez a dolog?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap találkozunk, de nem élünk együtt. Előfordul, hogy este hívom a páromat, de ő nem hív vissza másnap sem, amikor nem találkozunk. Nem hiszem, hogy zaklató lennék... de tényleg csak nekem alap, hogy visszahívom,ha este nem is, másnap napközben? 1 éves kapcsolat,nem vagyunk már tinik.

nov. 10. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

#10-es Te bolond vagy!

És ha történt vele valami? Ilyenformán játszani az elérhetetlent nem szép dolog. Ő is mondhatná azt, hogy ha téged nem.érdekel hogy ő él-e vagy hagy hal, akkor mit próbálkozzon?

nov. 10. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Bakker rohanjatok ti olyanok után akik mégcsak fel se hivnak. En nem ez vagyok aki "buszok" után szaladgál ami fel se vesz.

Amugy barátommal ilyen soha nem volt. Allandoan hivott videocseten is, vagy azonnal hivott vissza is.

A lagymatag pasik meg nem hatnak meg.

Meghagyom a lepontozoknak.

nov. 10. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek vaj van a fülük mögött.

Vagy nem csak te vagy képben,vagy nem vagy szàmàra annyira fontos, mint fordítva.

Ez az a típus,aki most még csak nem hív vissza, ergo nem tisztel, később már eltűnik egy-egy napra vagy hétvégére valami filléres kifogással.Aztàn majd ha ötször hívod, ötször nem fogja felvenni.A végére sz...rba se fog nézni.

nov. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!