Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hív vissza? Csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hív vissza? Csak nekem alap ez a dolog?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap találkozunk, de nem élünk együtt. Előfordul, hogy este hívom a páromat, de ő nem hív vissza másnap sem, amikor nem találkozunk. Nem hiszem, hogy zaklató lennék... de tényleg csak nekem alap, hogy visszahívom,ha este nem is, másnap napközben? 1 éves kapcsolat,nem vagyunk már tinik.

nov. 10. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is alap.

Neki mondtad már?

nov. 10. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is alap a visszahívás. Bár ez nagyon tini kategória hogy minden nap találkoztok de nem éltek együtt.
nov. 10. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Térerő van?
nov. 10. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad útjára menni tőled külön.
nov. 10. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

1 év, minden nap tali, de külön éltek... ez valami mingli kapcsolat?persze, hogy akkor nem te leszel a fontos neki, hanem saját maga.

Tisztázd itt ezt a helyzetet még nekünk, magadnak... megnektek egymás között, nyíltan. Hogy mi ez köztetek. Nem egy általános párkapcsolat

nov. 10. 18:24
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is alap lenne.

Én meg forditva jártam most

Hívott egyszer(tegnap du vagy este), nem tudtam felvenni, erre nem hívott később, másnap sem, nem próbálja újra. Lassan 2 napja nem beszélünk..

Kezdek ugy lenni vele ha ennyire nem vagyok fontos, akkor felejtsen is el..

nov. 10. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Nálam az lenne válóok, ha állandóan hívogatna.
nov. 10. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
6 - Miért nem hívod vissza, ha keresett?
nov. 10. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak neked.

Ha valaki felhív akit szeretek, vissza hívom. Bár, üzenetet írni jobban szeretek. Azt ugye le lehet "láttamozni". A hívás más, lehet hogy fontos. Őt mégsem érdekli.

nov. 10. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
8%

8 mert ha nem vagyok fontos ha egyszer volt egy "gyenge" probalkozasa amikor nem tudtam felvenni, es azután már nem is létezem neki napokra se? Ezert hivjam vissza???

Amugy most irogat épp, hogy hívott, nézzem már meg!

Hát visszaneztem

Nálam pentek 19:30 volt ami megmaradt nekem, amikor nem tudtam felvenni. Es amikortol se kép se hang nem volt tovább..

De most nézem ma is (azaz vasarnap) hivott 18:50 kétszer is.

Szoval mégis fontos vagyoook!!!!!szupi. boldogság van igy már:)

Ha vki egyszer hiv aztán lesz.r azokkal en nem szoktam foglalkozni..

De a srác jol csinalta ma is hivott es már kétszer is nemcsak egyszer!!♡

Szeretem ha van az a tűz vagy mi. Az kell egy pasiban.:)

A málék meg nem kellenek.

nov. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!