Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól ünnepeltétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól ünnepeltétek a karácsonyt a párotokkal a család helyett?

Figyelt kérdés

Gyerek születésétől? Házzasságtól? Együtt éléstől?

Mi a 24-ét szűk családi körben tartjuk mindig (szülők, tesók és én). Erre egyébként már hívták a mi párjainkat (vagyis hogy szívesen látjuk őket, de nyilván érti mindenki, hogy ők a saját családjaikkal vannak).

Na most a párom (24) jelezte hogy szeretné velem kettesben tölteni a karácsonyt, akár úgy hogy a karácsony előtti utazásunkat nem rövidítjük le (és nem megyünk haza 23-án). Neki a karácsony stresszes a családjával, és nem szereti, szívesebben lenne velem.

Az én családom viszont olyan idilli, nagyon jók, meghittek és boldogok a szentestéink. Nincs stressz, nincs veszekedés, mindenki nyugodt és boldog.

Ráadásul nekem fiatalabb testvéreim vannak (én 24, tesóim 16-22 közt), akik még a szüleimmel élnek. Furcsa lenne így a karácsony és őszintén szólva szeretném velük tölteni (akár a párom csatlakozásával).

Az nyilvánvaló hogy utána lehet menni ide-oda családlátogatni, de "kié" a szenteste?

Párommal 2.5 éve vagyunk együtt és együtt is élünk, mindkettőnk családjától kb 3 órányira. Esküvő meg gyerek nem mostanában lesz, hanem még jópár év múlva.

Nálatok ez hogy volt? Mikortól van a szenteste kettesben?

UI.: Mielőtt valaki elkezdené, hogy beszéljek a párommal, ne itt várjak tanácsot: ez megtörtént, megbeszéltük, megértette. Ez nem probléma köztünk. A kérdés nem tanácskérés, hanem érdeklődés, hogy másoknál ez hogy alakult.

nov. 10. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
A mostani kapcsolatunkban még nem tartunk ott, mert még nem élünk együtt. Előző kapcsolatomban az összeköltözés utántól (3 év után) számítva a "mienk" volt a Szenteste, és megbeszélés után mentünk 25-én az egyikünk, 26-án a másikunk családjához (szerencsénk volt, hogy nincs kiterjedt család meg harc, hogy melyik nap kié legyen, és Bp-n volt mindkettőnk családja). Mostani kapcsolatunkban, ha minden jól megy, jövőre már együtt fogunk élni és szintén úgy tervezzük, hogy a 24-ét együtt töltjük kettesben, a többi meg még megbeszélés kérdése (de úgy tűnik egyelőre, egyikünk családja sem ragaszkodik nagyon a karácsony konkrét ünnepnapjaihoz).
nov. 11. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

1 évnél. Mind a két komolyabb párommal pont Karácsony előtt 1 hónappal jöttünk össze és anyummal laktam, úgyszólván azt a Karácsonyt még nem engedte anyum, akkor 1-2 nappal később voltunk együtt, majd 1 év múlva már hoztam Szentestére. Mind a két párom minket választott Szentestére. Jelenleg együtt élünk, 1 éven át anyummal éltünk, ketten maradtunk.

36/F

tegnapelőtt 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:

12+

Exemmel 28 évesen jöttünk össze, párommal 30 évesen jöttem össze. Tehát 29 évesen és 31 évesen volt közös Karácsony; illetve most 36 évesen lesz szülők nélküli Karácsony.

tegnapelőtt 00:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon szubjektív, meg van egy csomó faktor is, amit nem feltétlen taglaltak itt sokan.

Minek kell itt lepontozni, mindenki tök normálisan válaszolt?

Ahány család, annyi féle viszony. Nem ismered a szülőket, élethelyzetet, és nagyon nem lehet összehasonlítani.

Kicsit olvassatok bele a családi kapcsolatok topicba, látni fogjátok milyen extrém végletek vannak. Ha valaki annyira nem kedveli a családi összejöveteleket, annak valszeg oka van.

Sokaknak kifejezetten fájdalmas ez az időszak.

Az meg a másik, hogy nem mindenki munkája garantálja azt a luxust, hogy ilyenkor egyáltalán szabin legyen, pláne, hogy több száz kilóméterekre kiruccanjon. Van nagyon som meló ahol nem áll meg az élet ilyenkor se, bónuszok vannak, de menni kell.

tegnapelőtt 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!