Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért van így, hogy miközbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van így, hogy miközben egyre több nő él a testéből, egyre inkább megkövetelik a tiszteletet?

Figyelt kérdés

Az emberi történelem folyamán még sose volt ennyi szexmunkás. Én most ide sorolom a tényleges rosszlányok mellett az onlyfans-es pénzért meztelen képeket mutogatókat, a fizetős webcamos csajokat, a sugar daddy kapcsolatban lévő puncsos lányokat, és minden hasonlót is. Aztán ami határeset pl a streamer vagy influenszer lányok. Ők is sokszor csak ettől sikeresek, hogy jól néznek ki, és kiteszik mindenüket a kamerába. Vagy olyan állások, ahol munkaköri elvárás hogy szexi legyen, pl Hooters és társai. Szóval soha ilyen sok nő még nem váltotta pénzre a szépségét, fiatalságát, és a saját testét. Én ezt elfogadom, szabadság van, mindenki tegye ami neki belefér.

De nem furcsa ezek mellett, hogy sokszor ugyanezek a nők követelik nagy hangon és erőszakosan a tiszteletet? Akik a saját testüket tárgyiasították és kiárusították. Akkor ezt most mégis hogyan képzelték?

nov. 10. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
18%

Esetleg tanultak a Nemzet Kakadujától:

"Több tiszteletet! Több tiszteletet!".

nov. 10. 20:45
 32/62 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy esetleg el lehet menni dolgozni is, mondjuk valami tisztességes munkát."

Amíg ti az anyátoknál éltek ők összeszednek egy autóra és lakásravalót pár év alatt, hogy ne kelljen majd albérletben nyomorogni valakivel, aki még egy vacsora árán is hisztizik az első randin.

nov. 11. 05:45
 33/62 A kérdező kommentje:
Atyavilág! Én nem tudtam hogy ennyi szexmunkás van itt, meg olyan nő aki a testéből él. Tudjátok mit? Igazatok van! Ti vagytok az evolúció csúcsa, szexmunkás lányok. A férfiak meg alávalók mind. Gyűjtögessetek csak továbbra is serényen, nem akarok senkit sem megakadályozni a hasznos tevékenységeiben.
nov. 11. 10:04
 34/62 anonim ***** válasza:
71%

33 én nem a testemből élek, de még mindig ugyan olyan szinten van egy prostihoz járó férfi, mint egy prosti.

Nem, nem minden férfi "alávaló"...rengeteg normális férfit ismerek. Te a kommenteid alapján nem tartozol ide.

Nem lenne ez kérdés se, ha valamire való férfi lennél, mert azoknak mond van nője és nem kvzni jár.

nov. 11. 10:48
 35/62 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert jobb esetben a tisztelet minden embernek jár, aki nem tett neked keresztbe. Azért ennél durvább dolgokat is elkövetnek olyanok, akiknek megadnád nagy talpcsókolás mellett a tiszteletet (mert férfiakra nincs kihegyezve a dolog, pedig ők azért pl. nagyobb arányban csalnak adót, bújnak ki gyerektartás alól, okoznak részegen autóbalesetet stb... és most direkt lájtosabb dolgokat soroltam fel).
nov. 11. 15:23
 36/62 anonim ***** válasza:
74%
Mindentől függetlenül, aki előbb számít a tiszteletemre, mint ahogy egyébként látnám, hogy van is miért, az nehezebben kapja utóbb is, ez van.
nov. 11. 15:28
 37/62 anonim ***** válasza:
90%

"Hiszen a férfi kilóra megvette őt, mint egyfajta szolgáltatást. És azt tesz vele, amit csak nem szégyell. Minden szempontból alacsonyabb rendű tőle az ilyen nő."

Én totál másképp látom. Ebben a szituban nem kevés pénzzel kell kompenzáljon a férfi, ahhoz hogy eljusson a nőhöz. Tehát eleve alacsonyabbról indul valami oknál fogva. Ez lehet veleszületett, esztétikai hiányosság, egyéb külső illetve belső értékek jelentős hiánya. Leegyszerűsítve: pusztán a létével soha nem kaphatná meg az adott nőt, ezért a pénz lesz az az eszköz amivel kiegyenlít, de CSAK arra az intervallumra amiben megegyeznek.

Ez színtiszta üzlet, egy szolgáltatás amit igénybe vesz. Itt most egy adott ember testére van szüksége, mivel gondolom másképp verheti egy rideg műanyag kütyübe.

A másik nézőpont még ami segíthet értelmezni: a nő teste ebben az esetben ér annyit, hogy azért valaki perkáljon nem kevés összeget, de az adott férfi teste gyakorlatilag egy ft-ot nem ér. Itt ismét egyenlőtlenség van. Tehát férfi felsőbbrendűség semmiképp nem jöhet létre. Sajnálom ha nehéz ezt megemészteni, de gyakran hangzik el hogy a férfi racionális, logikus gondolkodással van megáldva. Ebben az esetben nem okozhat gondot értelmezni a fentebbi sorokat.

nov. 11. 23:49
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
#37 a tisztelet nem a külső megjelenés függvénye, higiéniát meg nem külön előnytelen felvett külsőségeket most ne hozzunk be, ott nyilván elgondolkodsz. Megkövetelni a tiszteletet továbbra is meglehetősen unintelligens és visszataszító dolog, ez is teljesen független a fizikai szépségtől, ha nem számítjuk, hogy jónéhányan instant rondának kezdjük látni az ilyen típusú embereket, amint megvan az összkép.
tegnapelőtt 05:23
 39/62 anonim ***** válasza:
81%

38

Én a férfi felsőbbrendűségére reagáltam, nem a tiszteletre.

tegnapelőtt 07:51
 40/62 anonim ***** válasza:
35%

Nincs férfi felsőbbrendűség.

tegnapelőtt 08:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!