Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz voltam, hogy kitálaltam?
A következő szituáció adott: Az exemmel 19 éves koromban jöttem össze, aki velem csalta meg az akkori párját akivel 6 évig voltak együtt. (Az exem ekkor 33 volt.) Tudom, nagyon hülye voltam, de első szerelmem volt és akkoriban kezdtem az egyetemet egy tök új városban ahol szó szerint senkim nem volt, így jól esett hogy van mellettem valaki. Később, amikor már kb fél éve együtt voltunk kiderült, hogy én nem kevesebb mint a negyedik ember voltam, akivel megcsalta az exét, csak velük nem bukott le. Tudom, már itt lépnem kellett volna, de még teljesen a rózsaszín köd fázisban voltam lelkileg. Végül 3 év után engem is megcsalt, így kidobtam, aminek közel egy éve.
A minap az a kellemetlen helyzet alakult ki, hogy a boltban egymás után kerültünk a sorba, ő az új párjával volt. Mivel gyakorlatilag majdnem egymásnak mentünk, így nem tudtam úgy tenni, mintha nem vettem volna észre. Köszöntem, de elég bunkón, amire ő is egy bunkó “csá”-val válaszolt. Valamiért annyira felment bennem a pumpa már a látványától, hogy mondtam neki, hogy menjenek csak előre, látom náluk csak 1-2 termék van, annál kevesebb ideig látom a fejét legalább. Szerencsére több nem történt, utána csendben fizettek és mentek.
Pár nappal később a lány írt nekem facebookon, és megkérdezte, hogy mi történt közöttünk, mert az exem soha nem mesél neki erről, csak tereli a témát. Én teljesen őszintén leírtam neki mindent exemről, sőt, azt is elmondtam, hogy elvileg már az előttem lévő 6 éves kapcsolata is úgy kezdődött, hogy egy akkori párját csalta meg, amiről én is csak a szakításunk után hallottam egy haverjától akivel jobb volt a viszonyom. Meg azt is megírtam a lánynak, hogy az exem most 37 éves, szerintem egyértelmű, hogy semmi komolyat nem akar egy húszas évei elején járó csajszitól, ugyanis kb egyidősek vagyunk. Mondtam hogy nekem nem volt senkim sajnos, aki ezekre felhívja a figyelmemet, de remélem hogy majd azért neki máshogy alakulnak a dolgok.
Ma felhívott!!! az exem, hogy mit képzelek én magamról, hogy beszélek a párjával és elhordott minden szarnak, én meg megmondtam neki, hogy ő is tudja, hogy megcsalás lesz a vége, akkor meg miért pont egy fiatal lány idejét húzza…
Szerintetek mit kellett volna tennem? Volt jogom beleszólni?
Természetesen tudattam volna a csajt, de nem bosszúból mint te csináltad hanem azért, hogy meneküljön tőle minél messzebb. Lássuk be, hogy tudtad nagyon jól egy félév múlva, hogy a negyedik vagy neki és mégis még szenvedtél vele éveket.
"Később, amikor már kb fél éve együtt voltunk kiderült, hogy én nem kevesebb mint a negyedik ember voltam, akivel megcsalta az exét, csak velük nem bukott le. Tudom, már itt lépnem kellett volna, de még teljesen a rózsaszín köd fázisban voltam lelkileg. Végül 3 év után engem is megcsalt, így kidobtam, aminek közel egy éve."
Nem, nem kéne magadat ártatlannak vallani, rá fogni arra, hogy a rózsaszín köd miatt nem léptél le mert nem így van. Egyszerűen semmi önbecsülésed nem volt/nincs.
"Meg azt is megírtam a lánynak, hogy az exem most 37 éves, szerintem egyértelmű, hogy semmi komolyat nem akar egy húszas évei elején járó csajszitól, ugyanis kb egyidősek vagyunk. "
Ebben te ne légy biztos, bár a megcsalás ellen vagyok teljes mértékben és nem igazán hiszek abban, hogy meg tud változni akkor sem 100%, hogy nem fogsz megváltozni. Ha szereti a csajt akkor nem csalja meg, ez ilyen egyszerű és nem a csaj kora fogja eldönteni egyértelműen.
"Ma felhívott!!! az exem, hogy mit képzelek én magamról, hogy beszélek a párjával és elhordott minden szarnak, én meg megmondtam neki, hogy ő is tudja, hogy megcsalás lesz a vége, akkor meg miért pont egy fiatal lány idejét húzza…"
Megintcsak "okoskodtál" holott te hagytad, hogy megcsaljon annak ellenére, hogy tudtad, hogy milyen. Tényleg bosszúálló, kicsinyes, irigy, gyűlölködő nagy nulla vagy pedig senki, még az ex se tehet róla, hogy naiv, önbecsülés nélküli puhatestű vagy.
Szerintem pedig nem a csaj írt rád, hanem te magadtól írtál a csajnak és kitálaltál.
Egyáltalán nem életszerű fordítva...összefutsz valakivel a boltban, röviden köszöntök egymásnak aztán mindenki megy a maga útján. Ki ne találdmár, hogy ez a nagy semmi után a csaj tudja ki vagy, megtalál és rád ír. Ugyan már...
A volt férjem csaja is magától írt rám, hogy mennyire átverte őt is.Én szóba sem álltam ezzel a nővel előtte soha.Az írása után is csak egy mondat erejéig.
15-ös a volt férjed csaja volt honnan beazonosítson téged.
De ebben az esetben, mikor csak ráköszön valaki a boltban, azt sem tudja ki az, úgyhogy ez így nem hihető.
Bólogatok a 11,13 és 14-el. Nagyon rosszindulatú vagy. Direkt rá írtál a másik lányra és borítottál és egyes egyedül a férfit tüntetted fel rossz emberként fel pedig tényleg hagytad neki, hogy téged is megcsaljon.
Ugyanolyan hibás mint vagy ő.
Különben nem érzed magad jobban és nem is fogod mert a méreg ellene még munkálkodik.
Bár lehet keveredik még romantikus érzésekkel iránta és nem szeretnéd, hogy mással boldog legyen.
Egy éve vége és még rajta lógsz miközben már túl kellett volna jutnod rajta.
Talán kötődési zavarod is van és inkább pszichológushoz kéne járnod mint bosszút állni.
Amúgy ha a lány szereti ő is esélyt fog adni neki mint te. Tehát nem sokra mentél a bosszúhadjáratoddal...
Nem, nem én írtam rá a lányra. A boltban mint írtam elég bunkón szóltunk egymáshoz, amiből az nyilván nem derült ki, hogy ki vagyok, de az elég egyértelmű volt, hogy ismerjük egymást és nem jó a kapcsolatunk. A nevem pedig elég retró, nem mondanám gyakorinak, az exemmel a mai napig van egy halom közös ismerősünk fb-n… Engem megtalálni nem lehetett bonyolult. A lány egyébként annyit mondott nekem, hogy az exem arról nem beszélt eddig, hogy hogyan/miért lett vége a volt kapcsolatának. Arról semmit nem tudok, hogy azt tudta-e eddig, hogy én vagyok az exe.
Abban sajnos teljesen igazatok van, hogy a kapcsolatunk elején nem volt semmi önbecsülésem, ezért is írtam, hogy már akkor szakítanom kellett volna, amikor kiderültek a dolgok. Sőt, bele sem kellett volna mennem egy olyan kapcsolatba, ahol velem csaltak meg valakit. Mint írtam, első kapcsolat volt, egyedül voltam, az exem egy stabil felnőtt férfinek tűnt a maga 14 év előnyével, meg nyilván mindig elmondta, hogy én minden eddiginél másabb meg jobb vagyok, velem minden könnyebb stb.. Nem voltam bölcs, de annál többet tanultam a határaimról, nem tartom magam hibásnak ezért. A jövőben más embert fogok keresni, ez egyértelmű és nem leszek naív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!