Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már hogy egy nő kitalálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy egy nő kitalálta szinte minden gondolatodat?

Figyelt kérdés
Ez idegesítő? Vonzó? Unalmas? Vagy milyen?
2022. febr. 19. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Én fordítva tudok úgymond nyilatkozni. Nő vagyok, és van olyan férfi az életemben, aki szinte minden gondolatomat kitalálja, rám hangolódik.

Számomra kifejezetten vonzó, sőt, ilyen erős vonzalmat még senki sem tudott kelteni bennem. Sajnos (még) nem vagyunk együtt, viszont beszédes, hogy exeim közel sem hangolódtak rám ennyire.

2022. febr. 19. 22:58
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem, soha nem talàlkoztam ilyennel.
2022. febr. 19. 23:04
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
addig jó, amíg nem találja ki minden gondolatomat
2022. febr. 19. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
igen, bár nem túl összetettek a gondolataim
2022. febr. 19. 23:19
 5/15 A kérdező kommentje:
4, és milyennek találtad ezt?
2022. febr. 19. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt,van(szerintem). Aki volt az pont,hogy kitalálta a gondolataim, baromira vonzó volt. Aki most van, valszeg én az övéit kezdtem el, elég hasonló személyiség vagyunk :D
2022. febr. 19. 23:52
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Remélem sose lesz ilyen 😆
2022. febr. 20. 01:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt, ige. Tök jó volt így egymásra hangolódni, sosem éreztem még ennire közel senkihez magam.
2022. febr. 20. 02:19
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Én ki szoktam másokét, mindig nagyon közel érzik magukat emiatt és nagyon hepik ilyenkor.😂
2022. febr. 20. 07:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi idő kell ehhez.

De a nejemet, ha megkérem, hogy a héten csinálna nekem rakott krumplit, azt mondja, hogy most volt a boltban, és vett tojást, kolbászt, tejfölt és krumplit. Mert holnap az lesz.

És én már ezen nem is csodálkozom. Ha valaki azt mondja, ez kamu, akkor elhúzom a függönyt, hogy lássa a kerítés résén, tényleg.

Nem, nem ugyanaz a menü minden héten.

2022. febr. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!