Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rögtön megszoktátok érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rögtön megszoktátok érezni egy lányon hogy tetszetek neki ? Meglehet különböztetni az udvarias kedvességet ?

Figyelt kérdés
Akár ismerős vagy mondjuk egy bolti dolgozó. Lehet érezni hogy nem az udvarias kedvesség van csak hanem komolyabb ?
nov. 9. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs a koszonosen kivul mas kommunikacio akkor nem.
nov. 10. 02:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem veszik a lapot.

Eladóként általában mosolygok, de azt csak én tudom szerintem, hogy melyik vásárló tetszik is emellett. Örülök, hogy látom, és ugyanúgy kiszolgálom, mint azt, aki nem jön be pasiként.

Egyetlenegy személlyel fordult elő eddig, hogy remegett a lábam, kezem, amikor találkoztunk. Szerencsére nem kellett beszélni, nem is tudtam volna. Nem hiszem, hogy bármit észrevett volna abból, ami velem történik a közelében.

nov. 10. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A legtöbb inkább faarccal letudja a kötelező kommunikációt, de ha valaki kedves abba sem látok bele többet.

Előfordult párszor, hogy valakiben erősebb volt a szimpátia, de az nem úgy derült ki.

nov. 10. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
2. Behogyaltal..
nov. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!