Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapitalizmus és fogyasztói társadalom miatt szálltak el maguktól a nőcik?
A fogyasztói társadalom miatt elterjedt a teljesítmény nélküli siker érzete. Pl. ha valakinek xar a hangja, nem kell énektanárhoz járnia, képeznie magát, hanem megvesz valami szoftvert, és autotune-nal feljavíthatja a kornyikálását.
Ugyanez igaz a női szépségre: régen a nők megvásárolták a kiszemelt anyagot, és saját kezűleg megvarrták belőle a ruhát a nagy nehézségek árán beszerzett szabásminta alapján. Ha egy nő csodásan festett a ruhájában, az a saját érdeme volt. A szépsége, jó kinézete mögött volt teljesítmény.
Most meg akármelyik mucika bemegy egy fast fashion boltba, leakaszt öt ruhát, aztán elmegy szoliba, körmöshöz, mások megcsinálják a kinézetét, aztán el van ájulva, hogy milyen jól néz ki, és mekkora atomjó nő lett belőle. És persze egyből jönnek a gondolatok, hogy neki ezek után top pasi jár.
Ez inkább korosztályos jellemző. Tudod, boomer mamika vagyok. 😜
"Arra nem válaszoltál továbra sem, hogy te nem a fogyasztó társadalom része vagy?"
A kérdés továbbra sem arról szól, hogy része-e valaki fogyasztói társadalom tagja-e vagy sem. Mindenki az többé-kevésbé.
A kérdés, hogy ettől elszáll-e a delikvens egója. Én pl. ha megveszem a slim fit zakót és inget, még nem érzem istennek magam. Ellenben jópár csajt láttam már, aki a temuról rendelt leopárdmintás leggingstől top nőnek érezte magát.
Ez azért van, mert te a slim fit zakódban is ugyanaz a lúzer vagy a nők szemében. Úgy mész végig az utcán, hogy észre se vesznek.
De ha egy kicsit csinosabb nő felvesz valami szexit, sminkel, tataroz, fúj magára némi parfümöt, akkor egész biztosan lesz olyan pasi, aki erre szabadjelzésként tekint, és megpróbálja felszedni.
Olyanok vagytok, mint a kutyák, minden után futtok, csak mert szűk ruhát és magassarkú cipőt hord.
Az a fogalom, hogy szexi ruha, férfiakra egyáltalán nem is értelmezhető. Szexi ruhákra és fehérneműkre több iparág épült.
"Az a fogalom, hogy szexi ruha, férfiakra egyáltalán nem is értelmezhető. Szexi ruhákra és fehérneműkre több iparág épült."
Pedig amelyik nő normális és nem megsavanyodott férfigyűlölő, az pontosan így szokott nyilatkozni, hogy pl az ing, öltöny is kifejezetten szexi a férfiakon. És még sok másik ruhadarab szintén. Intimebb darabokról már nem is beszélve, amit csak a négy fal között látnak egymáson, amíg le nem kerül. Dehát mit is várunk az ilyen megkeseredett férfigyűlölőktől, akik így hivatkoznak általánosságban a férfiakra: "Olyanok vagytok, mint a kutyák, minden után futtok, csak mert szűk ruhát és magassarkú cipőt hord."
Rajtad még az se segítene, ha valóban havi másfél milliót keresnél. A többi vetítős lózungodról már nem is beszélve. Na további jó boldog kacarászást, vagy hogy is fogalmaztál :)
"Ez azért van, mert te a slim fit zakódban is ugyanaz a lúzer vagy a nők szemében. Úgy mész végig az utcán, hogy észre se vesznek."
Továbbra sem arról van szó, hogy a magadfajta temuról rendelt leopárdmintás leggingses proli csajok észrevesznek-e (szerencsére nem vagyok rászorulva a figyelmükre), hanem hogy ki milyen énképet alakít ki magáról.
Ha neked pár fogatlan, kanos pasi figyelme és a fast fashion göncök elegendőek, hogy istennőnek érezd magad, akkor nem a világgal és négymilliád férfivel van probléma, hanem a te egóddal.
Pfff... Akkor ezek szerint mégis Orbán a magyar álomférfi, hiszen tök szexi öltönyökben jár.
Apropó: ez pont az a ruhadarab, amit a magyar férfiak többsége egyszerűen nem tud viselni. Sejtelme sincs, hogy mi áll jól neki, mit mivel hordjon, csak úgy van az öltönyben. Az egyik fele úgy néz ki, mint egy általános iskolás az anyáknapi rendezvényen, akin lóg a báttya öltönye, a lábán meg ott a tornacipő. A másik fele meg a falusi bácsi a búcsúban, a húsz éves zöld öltönyben, az ing szétfeszül a hasán, makkos cipő, izzadtságszag.
Talán ezerből egy olyat látni, aki tudja is, hogy kell egy öltönyt viselni.
Egy szexi pasin meg minden szexi, a szerelőoveráltól a fecske úszónadrágig. De ha szemből semmi sem látszik a naciból mert rálóg a hasad, az nem szexi.
Azt meg elképzelni se akarom, hogy mi az, amit egy férfi csak a hálóban vesz fel, intim pillanatokhoz. 😂😂😂 De a temun ilyen darabokat láttam!
Egyébként: ha ennyire egyszerű, hogy bemegy valaki a boltba, vesz öt slim fit zakót, és pompásan fest, akkor nektek ez miért nem megy? Miért csak mi nők tudjuk ezt megtenni a temus meg C&A-s ruhákkal?
28. Akkor nem vagyok átlag. Én belül nem érzem magam különlegesnek.
22. Nehéz lehet neked önmagaddal együtt élni, nem az én posztom változtatni rajtad.
"Orbán a magyar álomférfi, hiszen tök szexi öltönyökben jár."
A trottyos nadrág és a kihízott zakó szexi öltöny? Fura ízlésed van. Ezek után nem csodálkozom, ha a csajok jó része a leopárdmintás cicanaci + rózsaszín, flitteres felső kombót is "sexynek" tartja.
"Pedig amelyik nő normális és nem megsavanyodott férfigyűlölő, az pontosan így szokott nyilatkozni, hogy pl az ing, öltöny is kifejezetten szexi a férfiakon."
Biztos nagyon bejövök neked, ha csak az én hozzászólásaim olvasod, jegyezd meg. Mint az oviban. Annak húzgalod a haját, aki tetszik? Kis huncut. Lebuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!