Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapitalizmus és fogyasztói társadalom miatt szálltak el maguktól a nőcik?
A fogyasztói társadalom miatt elterjedt a teljesítmény nélküli siker érzete. Pl. ha valakinek xar a hangja, nem kell énektanárhoz járnia, képeznie magát, hanem megvesz valami szoftvert, és autotune-nal feljavíthatja a kornyikálását.
Ugyanez igaz a női szépségre: régen a nők megvásárolták a kiszemelt anyagot, és saját kezűleg megvarrták belőle a ruhát a nagy nehézségek árán beszerzett szabásminta alapján. Ha egy nő csodásan festett a ruhájában, az a saját érdeme volt. A szépsége, jó kinézete mögött volt teljesítmény.
Most meg akármelyik mucika bemegy egy fast fashion boltba, leakaszt öt ruhát, aztán elmegy szoliba, körmöshöz, mások megcsinálják a kinézetét, aztán el van ájulva, hogy milyen jól néz ki, és mekkora atomjó nő lett belőle. És persze egyből jönnek a gondolatok, hogy neki ezek után top pasi jár.
"Én 10x annyit értem el átlagmagyarpasiként itthon, Magyarországon mint te, bárhol is dolgozol a világban. Van férjed? Gyereked? Valódi otthonod? Valami amit a semmiből hoztál létre?"
Ennyi? A riibancod leszült egy kölyköt, dolgozgatsz és élsz valahol? Ez aztán a kibaaszott nagy teljesítmény.
Ugye az megvan, hogy a kérdező baja, hogy a piccsa lányod nem akarna vele összejönni?
De szopd a többi pasi farkát, a fajtád úgyis abban leli a valódi örömét.
"és fogadjuk el, hogy az átlagmagyarpasi úgy néz ki, mint Győzike, Orbán, vagy Lagzi Lajcsi. Még választani is lehet."
Ezen felröhögtem, de egyetértek vele.
Negyven évesen jobban nézek ki,mint sok velem egykorú,vagy fiatalabb nő.Pedig nincs rajtam semmi mű,a szemem van megcsiáltatva egyedül.A szempilla lifting,szemöldök tetoválás van,a körmöm igazi,most félig lekapart lakkal.A ruháim nagy része nem fast fashion,magyar márka,drága,de nem túlzottan márkás.
Szertem,ha egy férfi okos,nem szól bele mindenbe,nem.skar korlátozni,jó az ágyban,feláll magától,elfogad engem olyannak amilyen vagyok.Ferjhez menni,lefialni,rongyokban vergődni nem nagy dolog.Társat találni,akitől gyereket válalsz,nem kéri el a pelenka árát,és kiveszi a részét a dolgokból sokkal nehezebb.
Volt csunya,joképű,átlagos,fiatal,kövér,vékony,öreg férfiakkal is folhom.Ha azok letudtak egy jó nőt kúrni,akkor másnak is menne.
Ó, tehát az átlagmagyarpasi ilyen?
Átlagmagyarpasi vagyok, házas, van egy modell külsejű tehetséges lányom, egy szép, vékony 40-es, sportos, vezető beosztásban dolgozó több diplomás feleségem, nekem is van több diplomám, vezető beosztás, szintén feszes, sportos test. Szellemileg fitt, érdeklődő, célokkal teli, a tanulást, fejlődést fontosnak tartó ember vagyok. Van egy pár autóm, motorom, házaink, lakásaink.
Na, akkor nincs itt semmi baj. Ezek szerint egyáltalán nem elszállt igény egy átlagos magyar nőtől, ha egy több diplomás, ingatlanokkal, autókkal, milliós fizetéssel rendelkező férfit keres, akinek a teste is vonzó, sportos, illetve szellemileg is partner tud lenni.
Viszont ebben az esetben a fenti kérdés teljesen értelmetlen, meg az az összes itteni incel nyekergés. Az átlagmagyarpasi tűpontosan leírta, hogy mit tud nyújtani, kéz csókolom, ez az átlag!
A nőknek is itt áll a referencia feketén-fehéren.
Ezek után meg teljesen nyilvánvaló, hogy a nettó 300 ezres fizu, a 90+ kilós bojlertest, vagy a diploma hiánya miért is kizáró ok az átlagos magyar nőknek.
Kérdező: te tudod hozni ez az átlagot? Vagy mélyen átlag alatt vagy?
Bírom, hogy Eszet Lenke bekamuzza a 3800 eurós nettó fizut, de abva már nem gondol bele, hogy ha tényleg ennyit keresne, akkor pont nem venné magára a fast fashionös meg szolis-körmös átlagmucikákról szóló kérdést.
Meg nem az lenne a hétvégi programja, hogy hajnalban a lenézett magyar férfiak kérdései alatt vergődjön a gyakorin. De hát a hazugsághoz is intelligencia kell(ene). Akinek meg nincs, az olyan bénán fog kamuzgatni, mint a 3800-as asszonyka.
Neked ez valamiért nagyon fáj.
Egyébként megszoktam, hogy minden nap korán kelek. Hétvégén is. Szép csendben nevetgélek a gyk-n, amíg a gyerekek alszanak. 😊
A fast fashion és a szoli tényleg nem az én világom, de nem is én állítottam, hogy ettől lesz valaki jó nő. Pont ellenkezőleg!
Fogj egy löttyedt, zsírgiliszta csajt, pattanásos bőrrel, szalmásra szőkített hajjal, rohadó fogakkal. Beviheted a szépségszalonba, kaphat profi sminket, parókát, divatos ruhákat, műkörmöt, négerre szolizhatod. Akkor se lesz szép, csak másképp csúnya.
Egy nő szépsége mögött ma is munka, önfegyelem és kitartás van.
Viszont régen sem a két kicsi kezével varrta mindenki a ruhakölteményeket. A hajukat se maguk rendezték. Sőt, még öltöztetőnők is léteztek, mert a míderes, krinolinos, ezer fűzős ruhacsodákat felvenni sem tudták egyedül.
Persze nem mindenki lehet ilyen művelt, mint én, hogy ezekkel tisztában legyen. 😂😈😜
20. Maradjunk annyiban, hogy te nagyon, de nagyon nem az átlagban vagy. Tudod te egyáltalán, hogy kishazánkban jelenleg a népesség 75 százaláka fölötti résztől kezdődik a nyugati értelemben vett középosztály?
Ha nektek egynél több lakásotok van, már nem vagy az átlag.
Az "átlagférfi" 40 évesen egy pesti lakótelepen, vagy vidéki családi házban lakik, van 1 gyereke, egy 1.5milliót érő autója, alkalmazott valamilyen rabszolgatartónál, nettó 400e körül visz haza, és lázasan, göthösen is bejár dolgozni, hogy meglegyen az év végi bónusz. Nincs ereje vasakat emelgetni, futkározni a Margit szigeten, meg motorkázni a Bakonyban. Lakáskái meg pláne nincsenek.
45F
"Persze nem mindenki lehet ilyen művelt, mint én, hogy ezekkel tisztában legyen. 😂😈😜"
Igen, a művelt nőkre jellemző az emojikkal telibeszórt szöveg, nem a facebook függő lakótelepi mucikákra.
29 én lszrm a Facebook-ot, egy képem van kinn és sose posztolok.
Mégis használok ilyeneket.
Arra nem válaszoltál továbra sem, hogy te nem a fogyasztó társadalom része vagy? Magad termeled az élelt, állatokat tartasz és késsel meg szappanal borotválkozol gondolom. Ruhát se veszel, hanem anyud tervezi...
Ez megin ilyen tipikus szidjuk a nőket kérdés. Kezdj faszikkal...gond sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!