Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapitalizmus és fogyasztói társadalom miatt szálltak el maguktól a nőcik?
A fogyasztói társadalom miatt elterjedt a teljesítmény nélküli siker érzete. Pl. ha valakinek xar a hangja, nem kell énektanárhoz járnia, képeznie magát, hanem megvesz valami szoftvert, és autotune-nal feljavíthatja a kornyikálását.
Ugyanez igaz a női szépségre: régen a nők megvásárolták a kiszemelt anyagot, és saját kezűleg megvarrták belőle a ruhát a nagy nehézségek árán beszerzett szabásminta alapján. Ha egy nő csodásan festett a ruhájában, az a saját érdeme volt. A szépsége, jó kinézete mögött volt teljesítmény.
Most meg akármelyik mucika bemegy egy fast fashion boltba, leakaszt öt ruhát, aztán elmegy szoliba, körmöshöz, mások megcsinálják a kinézetét, aztán el van ájulva, hogy milyen jól néz ki, és mekkora atomjó nő lett belőle. És persze egyből jönnek a gondolatok, hogy neki ezek után top pasi jár.
"De még azért is tenni kell, hogy legyen miből fodrászhoz, kozmetikus menni, és legyen miből kifizetni a ruhát. Tudod, nem mindenkinek anyuci veszi a ruhát, meg vágja a haját."
Te most azt próbálod itt epét köpködve bizonyítani, hogy körmöshöz járni, fast fashiont shoppingolni meg "tenni érte", hogy valahonnan kapjál rá pénzt, szuper teljesítmény?
Határozottan nagyobb teljesítmény havi 3800 eurót megkeresni, mint elkölteni. Vagy te nem így látod?
Mi a véleményed erről dagadt, büdös lábú, minimálbéres incelként?
Havi 3800 eurót. Természetesen euróban kifejezve, úgy jobban hangzik. Az 400-as forinttal számolva olyan havi másfél millió forint bér, mindezt "elnyomott, kevesebbet kereső" nőként.
Imádom ezt az oldalt! Hogy itt emberek elvárnák hogy bemondásra elhiggyék a hasonló bért, miközben főállásban a gyakorin gyűlölködik, mert ez a hobbija. És persze a másik fél csak és kizárólag dagadt, büdös lábú és minimálbéres incel lehet. Így bemondásra, hiszen ő tudja. Aztán ha nem hiszik el amit mond, halálosan megsértődik, mert mindig annak kell lennie amit ő mond. Kicsit se beteg, maradjunk annyiban.
Azért írom euróban, mert abban kapom, a forint árfolyama meg nem érdekel.
Jó nő meg nem a műkörömtől meg a szolitól lesz valaki. Bárcsak ennyi lenne, hogy beülök egy szalonba egy fél napra, haj, sminktetoválás, műköröm, voilà, kész a bombanő, lehet ámulni. 😂
Ezt csak itt hiszik egyesek, hogy a jó alak annyi, hogy "nem kell zabálni, hogy ne legyél dagadt". 😂
De persze az izmos testet ne várja el senki, azt hosszú évekig tart felépíteni, napi több órás edzéssel, szigorú diétával. 😂
Inkább csak simán adjuk lejjebb az igényeket, és fogadjuk el, hogy az átlagmagyarpasi úgy néz ki, mint Győzike, Orbán, vagy Lagzi Lajcsi. Még választani is lehet.
"Inkább csak simán adjuk lejjebb az igényeket, és fogadjuk el, hogy az átlagmagyarpasi úgy néz ki, mint Győzike, Orbán, vagy Lagzi Lajcsi. Még választani is lehet."
Ha valóban olyan munkakörben mozognál, aminek a hozzáadott értéke havi másfél millió juttatást ér, biztos hogy nem ez lenne a fő problémád. Hogy csak ilyen falusi, suttyó karakterek közül válogathatsz, mert ezek a számodra elérhető férfiak. Hanem lenne csomó jól szituált férfi ismerősöd az egyetemről, vagy a kollegák hasonló barátai. És te magad is jó partinak számítanál. Dehát a gyk-n itt mindenki azt hazudik, amit csak nem szégyell :)
Olyat hol írtam, hogy ezekből tudok válogatni? 😂
Amúgy nem a szexiparban dolgozgatok, szóval bőven van a kollégák között is dagadt disznó, nőből is. Nem is értem, hogy ez a külsővel hogy függ össze. Azt hiszitek, hogy ha valaki nem kutyatápot csomagol külföldön, akkor 63 diplomája van, és izmos, magas adoniszok meg instacicák dolgoznak minden irodában? 😂
Hát nagyon nem!
A főnököm is nő, szerintem "picit" többet keres, mint én, és hát hogy is mondjam... Biztos, hogy nem a testével jutott el idáig. Akkor is remek szakember, emberileg is becsülöm, főnöknek a legjobb.
Egyre nevetségesebbek vagytok. 😂
Nem is értem, miért kéne tudni(?) vagy akarni(?) egy jól kereső nőnek az ilyen izomtibik közt válogatni. Vagy mi számít top pasinak?
Orbán Viktor pl határozottan a karrierje csúcsán van, de ettől még ilyen fejeket abalében látni.
Nem sírom vissza a magyar pasikat, nem kell aggódni.
18. Túl nagy az arc. Átlagmagyarpasi vagyok, házas, van egy modell külsejű tehetséges lányom, egy szép, vékony 40-es, sportos, vezető beosztásban dolgozó több diplomás feleségem, nekem is van több diplomám, vezető beosztás, szintén feszes, sportos test. Szellemileg fitt, érdeklődő, célokkal teli, a tanulást, fejlődést fontosnak tartó ember vagyok. Van egy pár autóm, motorom, házaink, lakásaink. Na most ilyenkor mi van? Jössz itt a 3800 eurós fizetéseddel. Ezen kívül még valami? Én 10x annyit értem el átlagmagyarpasiként itthon, Magyarországon mint te, bárhol is dolgozol a világban. Van férjed? Gyereked? Valódi otthonod? Valami amit a semmiből hoztál létre?
Tele vagy gyűlölködéssel, meg erőltetett optimizmussal! Kinek akarod elhitetni hogy neked aztán mennyire jó? Minket lehúzhatsz ahogy csak akarod, de ettől a te valóságod még ugyanaz marad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!