Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel írnál rá arra a nőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel írnál rá arra a nőre, akit személyesen soha nem láttál?

Figyelt kérdés

A héten facebookon véletlen rátaláltam egy nő profiljára, közös ismerősünk sincs, a profilja alapján egyedülálló. Sok képet oszt meg, viszont egyiken sincs pasival.

Évek óta egyedül vagyok, eddig senki nem fogott meg ennyire a képeivel. Eddig akikkel kapcsolatom volt, személyesen ismertem meg. Konkrétan nem is hittem abban, hogy egy profil valaha így fel fogja kelteni az érdeklődésem.

Mivel eddig nem ismerkedtem online, szívesen fogadnék tanácsot tapasztaltabbaktól

nov. 9. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Bejelölted és visszajelölt? Mert ha nem akkor mit is akarsz tőle? Bár írhatsz neki, de vissza fog írni facebookon?
nov. 9. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van közös pont? Egy ürügy? Bármi kapcsolódás?
nov. 9. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nőként csak annyit tudnék tanácsolni, hogy ne azt írd neki, hogy "szia mizu" meg hogy "de jó nő vagy b+" meg hogy "hali szépség", mert az ilyenekre egyszerűen nem lehet mit visszaírni.

Próbálj inkább valami komplexebb (de nem hosszú) szöveget összedobni, amiben olyan kérdés is van, ami érdekes és szívesen válaszol rá az ember.

nov. 9. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Rám hoztad a kacagást, köszi.

"de jó nő vagy b+" 🤣🤣🤣

Vannak olyan idióta férfiak akik leírják?

nov. 9. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha sok infót oszt meg magáról, akkor próbálj vele "véletlenül" összefutni az egyik programon vagy helyen, ahova járni szokott.
nov. 9. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Én simán ráírnék, hogy random belefutottam a profiljába és nagyon szimpatikusnak találtam azt, szeretném megismerni, ha lenne kedve meginni egy kávét és megismerni egymást akkor írjon.

Aztán avgy bejön, vagy nem. Nem kell túlfeszülni.

nov. 9. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy ilyentől akkor is megijednék, ha tetszenél. Mármint, ha rám írnál, még akkor is, ha kedvesen írnál. Szerintem ezt a nők nem veszik túl jó néven. Meg a szia, mizut sem. Inkább csak jelöld be elsőnek, aztán ha visszaigazol, akkor nézd meg, mi az érdeklődési köre, és azzal kapcsolatban kérdezz tőle valamit. Ha bejössz neki, akkor arra is fog válaszolni, viszont nem kell egyből felfedned magad, és rosszul érezni, ha csalódás ér :)
nov. 10. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Egy ismeretlen nőre nem írsz rá, hogy mi az érdeklődési köre. Ez milyen már 🤣
nov. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!