Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel írnál rá arra a nőre, akit személyesen soha nem láttál?
A héten facebookon véletlen rátaláltam egy nő profiljára, közös ismerősünk sincs, a profilja alapján egyedülálló. Sok képet oszt meg, viszont egyiken sincs pasival.
Évek óta egyedül vagyok, eddig senki nem fogott meg ennyire a képeivel. Eddig akikkel kapcsolatom volt, személyesen ismertem meg. Konkrétan nem is hittem abban, hogy egy profil valaha így fel fogja kelteni az érdeklődésem.
Mivel eddig nem ismerkedtem online, szívesen fogadnék tanácsot tapasztaltabbaktól
Hát nőként csak annyit tudnék tanácsolni, hogy ne azt írd neki, hogy "szia mizu" meg hogy "de jó nő vagy b+" meg hogy "hali szépség", mert az ilyenekre egyszerűen nem lehet mit visszaírni.
Próbálj inkább valami komplexebb (de nem hosszú) szöveget összedobni, amiben olyan kérdés is van, ami érdekes és szívesen válaszol rá az ember.
Rám hoztad a kacagást, köszi.
"de jó nő vagy b+" 🤣🤣🤣
Vannak olyan idióta férfiak akik leírják?
Én simán ráírnék, hogy random belefutottam a profiljába és nagyon szimpatikusnak találtam azt, szeretném megismerni, ha lenne kedve meginni egy kávét és megismerni egymást akkor írjon.
Aztán avgy bejön, vagy nem. Nem kell túlfeszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!