Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért menekül a pasi miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül a pasi miután visszautasított engem?

Figyelt kérdés
Szemembe hazudott, és mindent letagadott azt is amit érzett, hiszen egyértelműen jeleket mutatott hogy tetszem neki. Azonban több ok miatt nem lehetett semmi ezért döntött így. Aztán én megírtam neki hogy tudom hogy kamuzott, és max a negyede ha igaz volt.. Erre fel nem tudom minek köszöngetett utána eloben, most meg kezd el menekülni tőlem. Vagyis miután meglat, nagyobb lépteket vesz.. Azért mert kínos neki ez az egész helyzet? Nem pont nekem kéne nőként kínosnak éreznem? Vagy mert magába nézett?

nov. 9. 16:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Próbálom elfelejteni de míg összeköt minket az a hely, nem tudom teljes mértékben és persze hogy megfordul az agyamban h miért csinálja ezt. Azóta én mással ismerkedtem es találkoztam, tehát bőven nem azon a szinten vagyok hogy kergetem őt! :)
nov. 9. 18:08
 12/21 A kérdező kommentje:
Illetve több hónapja történt az hogy visszautasított, illetve az is hogy én még utólag rairtam..
nov. 9. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon próbálod elfelejteni ha hónapok teltek el és kérdést írsz ki. Ráadásul ismerkedsz másokkal. Miért nem mondasz fel ha egyszer nem segít az, hogy látod? Ha megmondta, hogy nem kellesz akkor ha elfogadod ha nem akkor se fogsz kelleni. De magaddal cseszel ki mert még ő éli az életét te addig ő érte nyüszítesz feleslegesen.
nov. 9. 18:26
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem mondhatok fel.. Nem részletezem miért.. Illetve sokkal fontosabb nekem az a hely annal h en elmenjek, mert nem viselem el h pl látom. Elfogadtam a tényt hogy nem akart semmit, de miután így reagál, igen megfordult az agyamban hogy miert menekül, és hogy ilyenkor mi jár a pasik fejeben.. Ha nem fogadtam volna el, kergetném.. Valóban. Bocsanat, hogy én sokszor egy nőt is kielemzek hogy pl mi a bajom velem, csupán abból hogy nem mosolyog vissza, vagy a földet nézi. Vagy ha köszönök se néz rám.
nov. 9. 18:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért most az h elgondolkodtam rajta azt jelenti h nem tettem még túl rajta magam vagy mi?
nov. 9. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Nyilván, mert ha már nem érdekelne nem találnád ki, hogy menekül pont tőled.

"Vagyis miután meglat, nagyobb lépteket vesz.."

Mert egyébként nem járhat nagyobb léptekkel ha siet valahova? Na de tételezzük fel a kedvéért, hogy tőled menekül. Most ettől jobban érzed magad???

nov. 9. 18:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Hat komolyan menekült én csak nevettem rajta. Én közelítettem az épület felé ő meg normál tempóban sétált egészen addig míg kipillantott az üvegajton és meglatott. Aha jobban érzem magam haha.
nov. 9. 19:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Csak azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz vele, ha kétértelmű jeleket adott, de aztán kiderült, hogy mégsem akar semmit, akkor nincs miről beszélni.
nov. 9. 19:09
 19/21 A kérdező kommentje:
így igaz :)
nov. 9. 19:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Így igaz? Erre kérdést írsz ki..🤡
nov. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!