Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért menekül a pasi miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül a pasi miután visszautasított engem?

Figyelt kérdés
Szemembe hazudott, és mindent letagadott azt is amit érzett, hiszen egyértelműen jeleket mutatott hogy tetszem neki. Azonban több ok miatt nem lehetett semmi ezért döntött így. Aztán én megírtam neki hogy tudom hogy kamuzott, és max a negyede ha igaz volt.. Erre fel nem tudom minek köszöngetett utána eloben, most meg kezd el menekülni tőlem. Vagyis miután meglat, nagyobb lépteket vesz.. Azért mert kínos neki ez az egész helyzet? Nem pont nekem kéne nőként kínosnak éreznem? Vagy mert magába nézett?

nov. 9. 16:46
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Hiszen helyett de*
nov. 9. 16:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert visszautasított. Szeretné, hogy békénhagyd. De nem akarod elvégre miután elutasított még rá írtál.
nov. 9. 16:50
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

“ azt is amit érzett, hiszen egyértelműen jeleket mutatott hogy tetszem neki”

Nem érzett lelkileg semmit.

Kizárólag a fizikai vonzalom ösztönözte.

Visszautasítottad.

Nem bunkó, ezért köszön.

Viszont nincs veled tovább dolga, ezért kitér.

Elkönyvelte, hogy nem járt sikerrel, de a továbbiakban abszolút nem érdekli.

A jelek szerint te nem tudod túltenni magad a semmin.

Törődj bele. Ne tipródj ezen. Ha köszön, köszönj vissza.

Ennyi.

nov. 9. 16:51
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Ja, hogy ő utasított vissza, és menekül?

Hát persze, mert még mindig, mint a kullancs, nem engeded el.

Szállj le róla.

nov. 9. 16:53
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"én megírtam neki hogy tudom hogy kamuzott, és max a negyede ha igaz volt.."

No ezért menekül. Nem veszed tudomásul a tényeket.

nov. 9. 16:53
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy férfi akar valakit, akkor lép. Ő visszautasított. Ezek után semmi értelme hogy ezekkel foglalkozz, nem kell elemezni, hogy mit miért csinál. Leírtad, hogy a szemedbe hazudott, és utána is csak negatívakat írtál.

Akkor minek foglalkozol az egészzel?! Lépj tovább, nem egymást keresitek. Ennyi. Nem kell az utolsó morzsáig minden mozdulatot utólag többször kielemezni.

Ezt nem rosszból mondom, hanem hogy lépj tovább, és felejtsd el az illetőt. Nem kell megérteni semmit, ha megértenéd, akkor sem lennél előrébb.

nov. 9. 16:56
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szemembe hazudott, és mindent letagadott azt is amit érzett, hiszen egyértelműen jeleket mutatott hogy tetszem neki."

Kimondta, hogy megb@szna, megfogdosott, megcsókolt, randira hívott, vagy rád nézett, mosolygott rád és abból arra következtettél, hogy az esete vagy? Az emberek szoktak mosolyogni egymásra szimpátia miatt is és ha állandóan bámultad mint a hülye akkor nyilván rád nézett.

"Azonban több ok miatt nem lehetett semmi ezért döntött így."

Ezt így megintcsak kijelentette? Vagy csak annyit mondott, hogy nem vagy az esete, félreértés történt részedről? Miért nem működne, párja van? Ha foglalt szerető lennél, vagy ugródeszka?

Egyébként hagyd békén, ne zaklasd többé, rendesen lerí, hogy betegesen oda vagy érte és már menekül ha meglát mert még a köszönésben is többet látsz.

nov. 9. 16:58
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom vele!! Írtam neki utána, hogy nem keresem többet! Nyilván hogy véletlenül osszefutunk sajnos mert van egy közös hely ahol osszefuthatunk. De ott is próbálom a legtöbbször elkerulni!
nov. 9. 18:00
 9/21 A kérdező kommentje:
És nem negatívakat írtam neki korrekten beszéltem vele! És kedves hetes, Igen kijelentette amiért nem lehet köztünk semmi.
nov. 9. 18:03
 10/21 A kérdező kommentje:
Hm és megtudom különböztetni a szimpla kedvességet, illetve azt hogy esete vagyok a másiknak.
nov. 9. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!