Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak a szex kell?

Figyelt kérdés
Van még olyan férfi aki szeretne mást is egy nőtől?
nov. 9. 14:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

Még vacsora kell nekik 🤣

Szex után elfogadják

nov. 9. 14:33
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem csak az kell. Igen van.

Legjobb módja annak hogy ezt megtudd (Saját tapasztalat alapján):

Vizsgaidőszakokban el voltam havazva, kb ettem-aludtam-tanultam. Egyik vizsgaidőszakban friss kapcsolatom volt éppen. Úgyhogy kibővült a rutin evés-alvás-szex-tanulás négyesre. A pasim elég hamar jelezte, hogy ez így nem jó, neki nem csak szex kell, hanem menjünk megint gyakrabban randizni, közös programokra. Szerencsére gyorsan le is tudtam a vizsgákat, és visszatértünk a normális élethez.

nov. 9. 14:37
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy van. Normális kapcsolatban mást is szokás csinálni.
nov. 9. 14:40
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Az elején ki lehet szűrni, nem kell az első randin ágyba bújni vele. Ha egy férfi, időt, pénzt, energiát áldoz egy nőre, akkor mást is akar tőle, mint szexet.
nov. 9. 14:41
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Még a viszonylag rendezett háttér is kell! (Milyen családból jött, stb.)

Már kb. 40 vagy 45 éve alap, hogy a nő is dolgozzon. (Egyszer olvastam valahol, hogy az 1970-es évektől elvárás...)

nov. 9. 14:45
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Meg a pénz, jó verdák, kiszolgálás.
nov. 9. 14:52
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát ez elszomorító :/
nov. 9. 15:04
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Az.Ezért döntöttem az egyedüllét mellett.
nov. 9. 15:06
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem igen, mert elvesztettem a hitem a nőkben, a legutóbbi szakításom után.
nov. 9. 15:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően társra van igényem, és a szex ennek csak az egyik oldala. De szeretnék a társammal sok közös emlékeket, élményeket gyűjteni, és a szexnek ehhez nem sok köze van - az a tortának csak egy kis szelete. Meg szerintem nem is reális, hogy egész nap szexeljen egy pár, max a kapcsolat elején.
nov. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!