Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna hozzám a barátnőm apja? Vajon emlékszik rám?
Elég friss kapcsolat, tök jól elvagyunk, de csak most tudtam meg, hogy a barátnőm apja az a rendőr, aki többször (talán 2x) megbírságolt, és 5 évvel ezelőtt elvette a jogsimat. Elég hülyegyerek voltam akkoriban, körbedrifteltem a körforgalmat, egykerekeztem stb, mindezt egy rendszám nélküli enduróval.
Igen, egy felelőtlen közveszélyes f@sz voltam, de mentségemre szóljon, hogy soha nem okoztam balesetet, és már soha nem csinálnám ezeket közúton.
Ugyan még nincs tervben, hogy bemutat a szüleinek, de komoly szándékaim vannak a kapcsolatot illetően, és előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz.
Lehet, hogy nem emlékszik rád.
Az is lehet, hogy kapásból lecsekkol, nincs-e priuszod...
Viszont: mikor bemutat a barátnőd, akkor hozd fel inkább te a témát. Így, mint ahogy leírtad.
"Ismerem ám apádat! Emlékszik még rám, Laci bácsi? Ön büntetett meg kétszer is, mikor egykerekeztem az Enduroval. (Röhögés) Mekkora egy felelötlen fa@ voltam! Bpcsánat. De az Enduro sincs már meg."
Pont. Aztán viselkedj felnőtt emberként, hogy lássa, hogy megváltoztál.
Egyébként meg nem te vagy az egyetlen, akivel tiniként találkozott párszor, ma meg családapaként látja, miközben tolja a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!