Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna hozzám a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna hozzám a barátnőm apja? Vajon emlékszik rám?

Figyelt kérdés

Elég friss kapcsolat, tök jól elvagyunk, de csak most tudtam meg, hogy a barátnőm apja az a rendőr, aki többször (talán 2x) megbírságolt, és 5 évvel ezelőtt elvette a jogsimat. Elég hülyegyerek voltam akkoriban, körbedrifteltem a körforgalmat, egykerekeztem stb, mindezt egy rendszám nélküli enduróval.

Igen, egy felelőtlen közveszélyes f@sz voltam, de mentségemre szóljon, hogy soha nem okoztam balesetet, és már soha nem csinálnám ezeket közúton.

Ugyan még nincs tervben, hogy bemutat a szüleinek, de komoly szándékaim vannak a kapcsolatot illetően, és előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz.

nov. 9. 03:32
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 becoptad gyerek, nem lesz hosszú életű "kapcsolat"
nov. 9. 05:35
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Kit èrdekel az apja mit szól? A csajt szereted nem?
nov. 9. 05:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Attól még a kedves szülők be tudnak kavarni. Exemmel miattuk mentünk szét 10 év után, pedig mi már együtt éltünk.
nov. 9. 05:51
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy nem emlékszik rád.

Az is lehet, hogy kapásból lecsekkol, nincs-e priuszod...

Viszont: mikor bemutat a barátnőd, akkor hozd fel inkább te a témát. Így, mint ahogy leírtad.

"Ismerem ám apádat! Emlékszik még rám, Laci bácsi? Ön büntetett meg kétszer is, mikor egykerekeztem az Enduroval. (Röhögés) Mekkora egy felelötlen fa@ voltam! Bpcsánat. De az Enduro sincs már meg."

Pont. Aztán viselkedj felnőtt emberként, hogy lássa, hogy megváltoztál.

Egyébként meg nem te vagy az egyetlen, akivel tiniként találkozott párszor, ma meg családapaként látja, miközben tolja a babakocsit.

nov. 9. 06:33
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Itt az alkalom, hogy visszakérd a jogsit!
nov. 9. 06:56
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne hozd fel. Majd ő felhozza, ha akarja. 😃 és akkor is inkább majd egy jó kapcsolódási pont lesz ez. Semmiképp se mentegetőzz, az gáz lenne. Maradj egy határozott vonalon.
nov. 9. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Cumi ez így is úgy is
nov. 9. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!