Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutataod be az igazi éned a párodnak?
Ha egyedül vagyok, fingok nagyokat hangosan. Fogat se mosok napokig, pl. hétvégén, mikor nincs meló. Nem is takarítok szinte soha.
Most ezt kéne megmutatnom egy kapcsolatban? Inkább olyankor megerőltetem magam, és változtatok.
Vagy mutassam ki, hogy mennyire nem kedvelem a rokonait? Minek gerjeszteni a feszkót? Inkább megjátszom magam.
Mutattam, és MEGBÁNTAM.
Nem akarok többet ilyet csinálni. Az emberek hitványak, ha megmutatod a sebezhetőséged, azzal visszaélhetnek, vagy később egyáltalán nem tudják értékelni.
Van egy talalási forma. Amikor is nem él vissza senki, semmivel. Az az ember akitől nem kell félni az a párjának kellene lennie.
Engem is bántottak a gyengeségemért. Nehezen nyílok meg az alapnak kellene lennie, hogy normálissá váljon a kapcsolat.
Kívácsi vagyok még ,miért?
A parkapcsokat egymásra valo hatásokbol áll.
Valaki pl kihozza belőlem a szenvedélyes nőt a bombát az adrenalint, mellette sikeres vagyok tetszem neki imád, másvalaki meg csak a sárkányt hozza csak ki belőlem, mert akkora pancser.
A szemelyiség nem olyan ha en pl köcsög vagyok vagy nyomi, hogy mindenkivel akkor köcsög vagyok es nyomi.
Hanem a partner mit vált ki belolem, meg miket nem.
Na erre én is kíváncsi lennék!! Van egy "barátnőm", aki a saját férje előtt adja a keményet, közben az én páromnak meg előadja az elesett báránykát, hogy ápolgassa a kis lelkét, minden titkát ráterheli, közben a férjének csomó dologról fogalma sincs. De előtte teszi a szépet, hogy ő milyen rohadt jól van, minden tök klassz.
Őszintén kíváncsi lennék, hogy lehet valaki ilyen gerinctelen, alattomos és kétszínű. Otthon jól megjátssza magát, aztán teljesen máshogy adja elő nekem is, meg máshogy a páromnak.
Hál istennek ő az egyetlen ilyen ismerősöm, egyetlen párt sem ismerek ahol csak hasonló is előfordult volna valaha. Az életben ilyet még nem láttam.
Igen, több ízben kiderült milyen aljas és manipulatív, nem véletlenül került idézőjelbe.
Azért mert undorít a viselkedése, és egyáltalán nem normális amit művel. És az én hátamban a kés, mert otthon nem hajlandó kimutatni az érzéseit, a problémáit, máshol sírja ki a családja háta mögött, nekik meg fogalmuk sincs róla hogy igazából mi van vele.
De az én családomat meg terheli vele, hazudozik, kétszínűsködik. Számító kis kígyó.
Mindegy, hosszú történet, csak a kérdésre akartam válaszolni, hogy sajnos igen látok ilyet és megdöbbent. Nem tudom hogy lehet így élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!