Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljött az incelek aranykora?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljött az incelek aranykora?

Figyelt kérdés

Az emberek valójában a feminizmus ellen szavaztak, és eljön az új, konzervatív világrend, ahol az incelek érvényesülnek majd? Ilyen tekintetben mondhatjuk, hogy Trump győzelme az incelek győzelme is.

[link]

nov. 8. 17:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%

Értem én, de akkor sem helyes. Ilyen alapon ha valaki agyonver egy másik embert, hivatkozhat arra hogy csúnyán nézett rá, és ezért azt hitte hogy meg akarja támadni. Mert mondjuk volt már hasonló tapasztalata. De ugyanúgy elfogadhatatlan túlkapás lenne, és mindezt egy ártatlan emberen vitte végig.

" Azért félnek, mert egy olyan embert támogattok"

Hát én aztán nem! Mi ez a hülyeség? :D Már megbocsáss... Én konkrétan gyászoltam aznap amikor trump nyert, hogy tort ül a sötétség az emberek fejében. Közösségi médiával és mindennel. De másnap inkább már az okokat elemeztem. Akkor miért vagyok összevonva a trump szavazókkal/támogatókkal mégis?

Az abortusz tilalom meg szerintem is nagyon gáz. De egészen véletlenül azzal a férfi nem veszít? Nem neki kell majd tartásdíjat fizetnie? Miközben ott lett volna az abortusz, csak ugye az idióta vallás meg álszentség fontosabb.

" És ezekre mondod, hogy ez a kisebb rossz."

Én aztán biztos hogy nem mondom :D Még mindig nem értem mire fel vagyok összemosva a trump hívőkkel/szavazókkal. Csak mert férfi vagyok? lol...

Igazából én is kapásból vagy 10 okot fel tudnék sorolni amiért szerintem tragédia hogy trump lett az elnök. És nem a nőknek, a teljes emberiségnek! De ez van, ezzel kell élni most, nézzük meg mi lesz belőle.

"Nem az atom fog minket kipusztítani, hanem majd egy gender war"

Most az is gender war része, hogy kollektívan hozzám van megfogalmazva ez az egész, csak mert férfi vagyok? Nekem ebben az egészben az a fura, hogy ti nők szoktátok itt kikérni magatoknak, hogy ne általánosítsanak a nőkre. Na most meg ott tartunk, hogy ezen az oldalon már trump hívőkkel vagyok összemosva pusztán azért mert férfi vagyok? :D Jó tudni.

Egyébként meg fenntartom amit a 9-es válaszomban írtam. Nagyon sok nő is szavazatt trumpra ugyanúgy, és nagyon sok férfi is szavazott trump ellen. Ha valaki ebből gender wart csinál általánosítva a férfiak ellen, az kissé elgondolkoztató.

nov. 8. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

11# Már bocs, de senkit nem érdekel, hogy a férfi is veszít az abortusztilalom esetén, úgy értem, hogy szerinted az vigasz bárkinek, hogy hahaha de legalább az a hülye barom fizet nekem? :D Na meg egy megerőszakolón nem hajtasz be semmit, még ha tudod is ki az, nem fogod akarni, hogy bármi köze legyen hozzátok. De itt tényleg nem a pénz meg a férfi oldal a lényeg, hanem hogy nem dönthetnek. Ennyi. Ebben nincs káröröm, ez nem egy elbszott házasság, ahol megutálod a másikat aztán te is debil vagy és azon nevetgéltek a barátnőiddel, hogy jaj de jól lehúzom a hülye exemet. Emberek életét teszik tönkre.

Senki nem akar agyonverni senkit, nem kell túlozni. De nagyon érdekes, hogy amikor megerőszakolják a csajt éjszaka, akkor mindenki azzal jön, hogy jaa hát nem kellett volna este olyan ruhában egyedül mászkálni, pedig hát ugye NEM MINDEN férfi olyan, tehát akkor most mi van? Ne csináljunk valamit, csak mert vannak, akik viszont olyanok? Na hát kezdik megfogadni a tanácsokat a nők. Aki nem ilyen, az meg majd szív a többi miatt, ezt aztán tényleg nem a nőkön kell leverni, hanem a hülye társaidon.

nov. 9. 00:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így van. Ez volt életed legnagyobb győzelme, élvezd ki. Abban a tudatban, hogy ez élezed csúcsa, innen már csak lefelé visz az út.
nov. 9. 07:09
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Na szép. Az ember idejön rámutatni miért nem kéne a férfiakra köpködni és általánosítani rájuk, erre galambbal a sakk. Érvek lesöpörve, korrekt tisztességes beszéd lepontozva, gyűlölködő általánosító soviniszta rettegés és kiforgatás meg fel. Akkor tudjátok mit? Ti megérdemlitek az inceleket. Még náluk is nagyobb elmebetegek vagytok! Mert ti a fröcsögő soviniszta gyűlölködéseteket és "nemes harcotokat" még egy torz valóságferdítésbe is csomagoljátok, hogy ez mind védekezés "a férfiak" ellen, és hogy ez teljesen jogos bárkin leverve aki férfi, sőt hogy a ti gyűlölködésetek az igazából még jó és nemes gyűlölködés. A férfiak meg eredendően rosszak mind, csakis azok lehetnek hiszen férfiak. Femináci a helyes kifejezés rátok. Ízlelgessétek!

A legjobb hogy aki külsős véletlen ide talál, az mind látni fogja ezt a mocskot is. És képbe kerül milyen emberek vannak ezen az oldalon. Csak azt sajnálom hogy ezzel a normális nőket is lejáratjátok, de ez van, ez ellen már tényleg nem tudok mit tenni. Mondjuk nem is az én dolgom lenne hanem a tiétek. Szóval ez megint a ti szégyenetek, ahogy a nők nevében beszéltek, és ahogy a normális nőket is lejáratjátok. Na további jó gyűlölködést és rettegést a férfiakra! Szigorúan általánosítva, ahogy azt szoktátok. Ti megérdemlitek az itteni inceleket és a trollokat.

nov. 9. 10:34
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Helyes, vonuljatok csak ki! Amelyik nőnek nyűg a szex, és csak jutalmazásra, manipulációra használja a férfiaknál, az annyit is ér. Hagyjátok békén a normális férfiakat! Jobb lesz nekik a magatokféle frigid, leszbikus, manipulatív férfigyűlölők nélkül. Mellesleg ez még mindig csak egy apró szekta, szó nincs itt tömegekről. Én veletek ellentétben elolvastam sőt értelmeztem is a cikket.
nov. 9. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A konzervatív nézetek nem azt jelentik, hogy incelkének majd női lesznek. Attól még nem kötelező bárkinek is igent mondani, hogy pasija legyen.

Ellenben jelentheti azt, hogy a nő pl. nem szexel házasságig és erősen megválogatja, kinek mond igent, mert családot szeretne. Ergo amint rájön hogy te vagy egy másik incelke dilis, lelép. Szex viszont nem lesz, mert ahogy említettem, mondjuk a konzervatív nő nem megy bele.

nov. 9. 14:39
 17/24 A kérdező kommentje:
A nők 44 százaléka is Trumpra szavazott. Újabb bizonyíték, hogy már a nőknek is elegük van a rájuk erőltetett feminizmusból.
nov. 9. 15:15
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
A femnácizmus nem a klasszikus feminizmus, amit viszont a nők többsége támogat. A nők továbbra is szeretnének szavazni, tanulni, dolgozni. Attól, hogy Trump nyert, nem fognak erről lemondani. És Trump se kéri erre a nőket.
nov. 9. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:
23%
A normális nők torkig vannak a jelenkori feminizmussal. Hogy egyre inkább egymás ellen hergelik a nemeket. Hogy teljesen kiherélnék a fehér férfiakat, lassan ott tartunk hogy egy férfinak már azért is bocsánatot kéne kérnie a feministák szerint, mert ő férfinak született. Torkig vannak a rasszista blm-el is, és elegük van az agymosó, erőszakos woke hazugságokból is. És nagyon sok nő megmondta, hogy nem akar női jelöltet, mert nem hiszi hogy alkalmas lenne az ország vezetésére egy nő. Egy normális, megbízható és karizmatikus férfi jelölt kellett volna Trump ellen, most egészen más lenne a helyzet. És egy olyan, aki elhatárolódik a baloldali szélsőséges és erőszakos eszméktől. Mivel ez nem így történt, nyert Trump. És rengeteg nő is ezért szavazott rá, mert már nagyon elege van belőletek!
nov. 9. 15:50
 20/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem, a nők azért szavaztak Trumpra, mert vannak ostoba nők és vannak mélykeresztény valláskárosult nők is. Senki nem állítja, hogy az összes nő egy liberális értelmiségi. Sokan elbújnak amögé, hogy drága az olaj meg minden és azért szavaztak Trumpra. Most olyanok vagytok, mintha a Fideszre szavazó putris fogatlant védenétek, aki a miért Orbánra szavazott kérdésre azzal válaszol, hogy “Van más is? :O”, na pont ugyanezek az emberek USA verziói szavaztak nagyrészt Trumpra a nőgyűlölők mellett, nem értem, miért próbáljátok itt előadni, hogy azért ő lett az elnök, mert az amerikaiak körültekintően tájékozódtak és racionális döntések alapján szavaztak. :D Ha így lenne, senki nem szavazott volna direkt egy női jelölt ellen, csak mert nő.

Érdekes, hogy Finnország a világ legboldogabb országa, ahol már több női miniszterelnök is volt. Talán ki kellene próbálni más országoknak is, hogy egyenlően kezelik az embereket, de a férfiak mindig inkább a gyűlölködést ès a harcot választják. Melyik nemben is teng túl a tesztoszteron, ami kiváltja ezt a viselkedést? A nők egy része, pláne a tanulatlan rétegben meg szimplán befolyásolható, főleg egy hangos férfi által.

nov. 9. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!