Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 45 évesen 10-15 évvel fiatalab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 évesen 10-15 évvel fiatalabbnak ki lehet nézni csak azért mert bicajjal jár valaki?

Figyelt kérdés
Ezt mondta hogy ő lényegében soha nem jár autóval, csak bicajjal még télen is és autóval csak hétvégi bevásárlást intéz meg távolabbi utazásokat de hétköznap nem használ autót.
ma 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9: azért a sport meg a túrázás az nem egy nagyon költséges hobbi (és mondjuk a sportot még ki is lehet váltani a bringázással), és egy alap hidratálókrém sem kerül több tízezer forintba. És a sori munkásnak van 2 szabadnapja. A többi az kamu és felelősségtologatás. A legtöbb ilyennek netflixezni, meccs előtt chipset enni van ideje, kocogni nincs.
ma 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:

11.

Ha depressziós vagy a kevés pénztől vagy az értelmetlen munkától, akkor rohadtul nem fogsz túrázgatni. Örülsz, ha valahogy túléled a napokat. Vagyis nem örülsz, inkább csak megtörténik.

ma 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:
12: a depresszió az hajlamtól függ, nem életkörülményektől. És igenis lehet ellene tenni - van ingyen pszichológus, vannak a neten is tartalmak. De ha ezt leszarja, felőlem oké, csak akkor ne picsogjon, hogy szegény szerencsétlen "genetikailag" mennyire rosszul néz ki és milyen szomcsi dolog, hogy a korban hozzá illő, igényes férfiak / nők bottal nem akarnak hozzányúlni.
ma 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:

13.

Jó. Én nagyon régen leszarom az egész ismerkedés dolgot, sokkal mélyebb problémáim vannak ennél.

Az ingyen pszichológus bedobását tréfának tekintem, mert az kb. annyit is ér, általában bőszen igyekszik a legtöbb "webpszichológus" átterelni az embereket a saját fizetős részlegére, vagy csak olyan mondatokkal válaszol, mintha valamelyik mesterséges intelligencia alkotta volna meg őket, nincs benne semmi emberi.

ma 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem az ilyen egyértelmű átverős oldalakra gondoltam, ill. azért egyre több városban van már SZTK-ban is ingyenes pszichológus. De ehhez is kell egy kis belefeccölni való energia és igény.
ma 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Kenyelmes elet, keves stressz , jo etkezes, mindig sportol ( bicajozik) es ez igy eleg is..
ma 13:10
 17/19 anonim ***** válasza:

15.

Az sztk doki max hozzádvág 300 Frontint, aztán lehet visszajönni 3 hónap múlva. Klasszikus pszichológus meg sztk-ban nincs. Sokszor még "normál" rendelés sincs, csak heti 1-2 órát, majd pont egy ilyen szinten hiányszakon lesz "egyre több helyen", ingyen. Nem reális.

ma 13:13
 18/19 anonim ***** válasza:
17: te nem jártál még sztk-ban pszichológusnál, csak dobálózól a kis kútfejedből kipattand idióta hazugságokkal. Én jártam ingyen pszichológushoz sztk-ban 10 évvel ezelőtt! tehát is most, amikor már komolyabban veszik, és egy szem gyógyszert nem írt nekem fel, hanem beszélgettünk, rávezetett dolgokra, megosztott velem hasznos cikkeket. Sokat segített.
ma 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:

18.

A fővárosban? Ott esetleg talán igaz, amit írsz. Ha szerencséd van éppen.

Vidéken örülsz, ha egyáltalán bármilyen orvos van. Jut 1-1 betegre 10 perc (receptírással meg ilyesmikkel együtt), olyan nagy beszélgetésekre nincs lehetőség.

Ha ismered a Joker filmet pár évvel ezelőttről, na kb. az van itt is. Pár sablonkérdés, a szokásos drogok felírása, viszlát.

Bármi, ahol ennél több történik, fizetős.

ma 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!